- 14 Mayıs 2020
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi mervegursoy
Doğal yolla göguslerını buyuten var mı varsa bana bılgı verebılır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler denedın yazar mısın lutfenDoğal çözümü yok maalesef bende bi dönem çok takıntı yapmıştım. Çok araştırdım kim nedediyse yaptım ama olmadı
nasıl yaniPompayla şişir
neler deneyebılırım buyutmek ıcın senceBu kaçıncı konun senin ya bu kadar aynı içerikte neden konu açıyorsun sürekli göğüs büyütme yerinde zaten yazıyor bak ordan birçok tariftir uygulamadır var
Bak orda link vermiş tıkla ona daha da fazla bunla ilgili konu açma hoş olmaz.neler deneyebılırım buyutmek ıcın sence
neler deneyebılırım buyutmek ıcın sence
bu tarz şeyleri sorucak kımsem yok bende bırdan bılgı almaya çalışıyorumBak orda link vermiş tıkla ona daha da fazla bunla ilgili konu açma hoş olmaz.
Sana link vermiş bak bi ablan yukarda bunla ilgili konular var oralara bak. Yeni acmak yerine eski konuları okursan sana daha faydalı olur. Soracak kimsen yoksa da bir kez sordun hadi olmadı iki kez sordun yeter.bu tarz şeyleri sorucak kımsem yok bende bırdan bılgı almaya çalışıyorum
Ozaman icine corap soksundoğal çözümü bilmiyorum ama destekli sütyen iş görüyor gerçekten. içi komple dolu olan sütyenlerden alıp askıları en kısa hale getirirseniz farkı görürsünüz bence.