- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Benim hamişlik belirtim böyleydiKızlar normalde bi hafta önce böyle olurdum.. 20 gün önce başladı ağrım
Çatlıyor resmen...
Hamilelik işareti olabilir mi?
Şimdi 13 günüm var bat a
Nolur yardımm
Ne dünü tatlım ya :/ee çüş benimkilerde bişey yok seninkiler nasıl çatlıyor? bu kadar erken kan testinde bile belli olmaz naptın dün seviştin bugün belirti mi bekliyosun???
Senin tuzun kuru tabi maşaallahee çüş benimkilerde bişey yok seninkiler nasıl çatlıyor? bu kadar erken kan testinde bile belli olmaz naptın dün seviştin bugün belirti mi bekliyosun???
ilke seferinde hamile kalmadım 1.5 sene bekledim çok şükür Rabbim verdi sonunda adetim geciktiktikten 1 hafta sonra test yaptım yine de inanmadım doktora gittim kan testi için. Buraya yazıp soracağına adetten kaç gün önce en erken öğrenebilirim diye araştırsın daha çok bilgi alırdın. Rabbim isteyene, sorumluluğunu alıp büyüyebilir herkese nasip etsin inşallahSenin tuzun kuru tabi maşaallah
Bizim gibi belirtilerle avunmuyorsun
Allah hayırlı evlat etsin
Göğüslerinin hasaslaşması hamilelik belirtisi canım benimde hassaslaşmıştıKızlar normalde bi hafta önce böyle olurdum.. 20 gün önce başladı ağrım
Çatlıyor resmen...
Şimdi 13 günüm var bat a
Nolur yardımm
Göğüslerinin hasaslaşması hamilelik belirtisi canım benimde hassaslaşmıştı
İnşallah hamilesindir
Onu da araştırdım canım1
ilke seferinde hamile kalmadım 1.5 sene bekledim çok şükür Rabbim verdi sonunda adetim geciktiktikten 1 hafta sonra test yaptım yine de inanmadım doktora gittim kan testi için. Buraya yazıp soracağına adetten kaç gün önce en erken öğrenebilirim diye araştırsın daha çok bilgi alırdın. Rabbim isteyene, sorumluluğunu alıp büyüyebilir herkese nasip etsin inşallah
amin cümlemizinkiniİnşaallah kardeşim
Bunu duymaya bile o kadar ihtiyacım var ki anlatamam..
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebeğini dünyaya getirmeyi hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin
Doğrusu biz tam tedavi için doktor araştırıyorum bebiş geldiğinde 1 hafta sonraya inferlite bölümünden randevu almıştık. Bırakmıştım tüm herşeyi yok ovulasyon testleri ondan stres yapmamak çok önemli bu konudaOnu da araştırdım canım
Bizim de ilk denememiz değil 8 ay oldu..
Sadece benim gibi olan varmı diye merak ettim o kadar
Verdiğin fikîr içîn teşekkürler
Haklısın canım... Stres yapmadığımı düşünüyorum ama Rabb'imden istiyorum yani .. Allahım hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın hepimiziDoğrusu biz tam tedavi için doktor araştırıyorum bebiş geldiğinde 1 hafta sonraya inferlite bölümünden randevu almıştık. Bırakmıştım tüm herşeyi yok ovulasyon testleri ondan stres yapmamak çok önemli bu konuda
Rabbim gönlünüze göre versin, inşaAllah çok hayırlı bir evladınız olur :)Kızlar normalde bi hafta önce böyle olurdum.. 20 gün önce başladı ağrım
Çatlıyor resmen...
Şimdi 13 günüm var bat a
Nolur yardımm
İnşaallah tatlım yaaaa...Rabbim gönlünüze göre versin, inşaAllah çok hayırlı bir evladınız olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?