• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim çatlıyorrrr.. Yardım..

mucizelerbenibulur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
5.761
9.233
248
Kızlar normalde bi hafta önce böyle olurdum.. 20 gün önce başladı ağrım
Çatlıyor resmen...
Hamilelik işareti olabilir mi?
Şimdi 13 günüm var bat a
Nolur yardımm

ee çüş benimkilerde bişey yok seninkiler nasıl çatlıyor? bu kadar erken kan testinde bile belli olmaz naptın dün seviştin bugün belirti mi bekliyosun???:110:

ee çüş benimkilerde bişey yok seninkiler nasıl çatlıyor? bu kadar erken kan testinde bile belli olmaz naptın dün seviştin bugün belirti mi bekliyosun???:110:
Ne dünü tatlım ya :/
Bünyeden bünyeye değişebiliyormuş kiminin hiç ağırmazmış..
Benim gibi olan varmı diye merak ettim ki usagi91 usagi91 aynısını yaşamış :-) :-)
İnanın duramıyorum...
Ayrıca benim adet döngüm 34 gün başında tutmuş olabilir mi diye bir umut sordum yani :(

1
Senin tuzun kuru tabi maşaallah :-)
Bizim gibi belirtilerle avunmuyorsun :-)
Allah hayırlı evlat etsin
ilke seferinde hamile kalmadım 1.5 sene bekledim çok şükür Rabbim verdi sonunda adetim geciktiktikten 1 hafta sonra test yaptım yine de inanmadım doktora gittim kan testi için. Buraya yazıp soracağına adetten kaç gün önce en erken öğrenebilirim diye araştırsın daha çok bilgi alırdın. Rabbim isteyene, sorumluluğunu alıp büyüyebilir herkese nasip etsin inşallah

Kızlar normalde bi hafta önce böyle olurdum.. 20 gün önce başladı ağrım
Çatlıyor resmen...
Hamilelik işareti olabilir mi?
Şimdi 13 günüm var bat a
Nolur yardımm
Göğüslerinin hasaslaşması hamilelik belirtisi canım benimde hassaslaşmıştı
İnşallah hamilesindir

Bu arada idrar testi predictor ün erken gebelik testine iyi diyolar. Sağlık ocağına giden kan testi yapmayabilirler erken diye. Bence az daha bekle stres yapma allah hayırlı zamanında sanada nasip eder inşallah

1
ilke seferinde hamile kalmadım 1.5 sene bekledim çok şükür Rabbim verdi sonunda adetim geciktiktikten 1 hafta sonra test yaptım yine de inanmadım doktora gittim kan testi için. Buraya yazıp soracağına adetten kaç gün önce en erken öğrenebilirim diye araştırsın daha çok bilgi alırdın. Rabbim isteyene, sorumluluğunu alıp büyüyebilir herkese nasip etsin inşallah
Onu da araştırdım canım :-)
Bizim de ilk denememiz değil 8 ay oldu..
Sadece benim gibi olan varmı diye merak ettim o kadar :KK59:
Verdiğin fikîr içîn teşekkürler :KK73:

Onu da araştırdım canım :-)
Bizim de ilk denememiz değil 8 ay oldu..
Sadece benim gibi olan varmı diye merak ettim o kadar :KK59:
Verdiğin fikîr içîn teşekkürler :KK73:
Doğrusu biz tam tedavi için doktor araştırıyorum bebiş geldiğinde 1 hafta sonraya inferlite bölümünden randevu almıştık. Bırakmıştım tüm herşeyi yok ovulasyon testleri ondan stres yapmamak çok önemli bu konuda

Doğrusu biz tam tedavi için doktor araştırıyorum bebiş geldiğinde 1 hafta sonraya inferlite bölümünden randevu almıştık. Bırakmıştım tüm herşeyi yok ovulasyon testleri ondan stres yapmamak çok önemli bu konuda
Haklısın canım... Stres yapmadığımı düşünüyorum ama Rabb'imden istiyorum yani .. Allahım hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın hepimizi :-)

Back