Göğüslerim çatladı :( yardımmmm

Derin44

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
31
0
6
37
İstanbul
Kızımı emzirmekkk işkence gibi geliyoronu emzirşrken korkuyorum artıkk lanolin diye bir krem kullandım işe yaramadııı en hızlı ve etkili fikri olan bna yardımcı olurmusunuzzz

Kızımı emzirmekkk işkence gibi geliyoronu emzirşrken korkuyorum artıkk lanolin diye bir krem kullandım işe yaramadııı en hızlı ve etkili fikri olan bna yardımcı olurmusunuzzz

canım,en iyisi bal.göğsünün ucuna bal sür,ama emzirmeden önce yıkamayı unutma(kaynatılmış ılık suyla) ve emdikten sonra tekrar yıka ve bal sür.çok iyi gelecek,kendi tecrübem.

Doktorlar lanolini önermiyorlar göğsünün kuru olması önemliymiş benim tavsiyem sürekli emzir sürekli... Bende beter durumdaydım ağlıyordum emzirirken ama sürekli emzirdim ve doğallığına bıraktım geçti. Umarım uygulayabilirsin ve işe yarar.

Canım üzülme benim de göğüslerim catlamisti ne yapsam care olmuyor du tam kirk beş gun cektim ama simdi cok sukur bitti yapman gereken tek sey sabretmek emin ol bi sure sonra geciyo

canım,en iyisi bal.göğsünün ucuna bal sür,ama emzirmeden önce yıkamayı unutma(kaynatılmış ılık suyla) ve emdikten sonra tekrar yıka ve bal sür.çok iyi gelecek,kendi tecrübem.

Artık araştırmaktan surmediğim krem ile kalmadıı soğan ile surdummm hatta duş almaktan fenalık geldi inşallah geçer teşekkür ederim

Doktorlar lanolini önermiyorlar göğsünün kuru olması önemliymiş benim tavsiyem sürekli emzir sürekli... Bende beter durumdaydım ağlıyordum emzirirken ama sürekli emzirdim ve doğallığına bıraktım geçti. Umarım uygulayabilirsin ve işe yarar.

Yapamıyorumki yarıldı resmennn kaç gunde geçti sizinki

Yengem kantaron yağı kullandığını ve çatlaklara iyi geldiğini söylemişti. Denemekte fayda var.

geçmiş olsun. benim başıma da gelmişti ama sonra kremler vs birşeyler denedim geçti. O kadar çok şey denedimki ne denediğimi bile hatırlamıyorum :)

Oncelikle gecmis olsunn.bende ayni durumdan aciyla kivraniyorum.mecburen herseyi deniyorum.ilk gebeligim ve bebisim 6 gunluk henuz.acidan emzirmek iskence oldu daha simdiden.saf zeytin yagini denedim.ama yaralari iyilestirmedi sanki sonrasinda birinin tavsiyesiyle oriflame dan tender care diye bi krem vardi ona basladim..bal mumluymus her turlu yarayi cok kisa surede iyilestiriyormus.kullanan kisi 3 gunde duzeldigini soyledi.dun aksam basladim bende.ins.ise yarardaa evladimi emzirmenin keyfini surerim.ise yararsa mutlaka paylasirim.Allah yardimcimiz olsun..

Son düzenleme:
doktor garmastan pomat isminde bir ilac tavsiye etti bana cok iyi geldi.yanliz emzirmeden once islak bezle silmek gerekiyor.eczaneden aliniyor devlet karsilamiyor fiyati 50 lira sanirim Allah acil sifa versin

Gögsünüzü kuru tutmanız cok onemli çamaşır giymeyin kendi sütünvzden sürün çok faydalı. Sürekli emzirin emdikçe cildiniz uyum saglar. Bide en önemlisi cocugun burnu gögsünüze degsin memeyi iyice kavrasın, mikrofon tutar gibi tutmayın çocugu 3 metre ötede ( bizim komşü öyle yapıyodu):1:
Geçmıs olsun bol sütler:-)

Back