çok sağol canım evet kolay değil bakalım daha ne kadar büyüyecekler:)Canim Daha Dur Ben 6 Aylik Hamileyim Benimde Büyüdü Ve Daha Senin Büyüycekkk Eeee Anneee Olmak Kolaymiii Dogum Yaptiktan Sonra Inerlerrrrrrrrrrr Merak Etme Canim
Merhaba Kizlar Ben 3,5 Aylik Hamileyim.. çok Kilo Almadim Ama Göğüslerim çok Fazla Büyüyor Ne Yapabilirm Fikri Olan Var Mi? Bazilari Buzla Masaj Yap Fikrini Söyledi Doğumdan Sonra Eski Haline Döner Mi
SAĞOL CANIM TEŞEKKÜRLER...............................Bence O Hamilelikten Kaynaklanan Bişey Damarlar Falan Sütle Doluyomuş Ya Ondan Olabilir Pek Bilgim Yok Ama Sen üzülme Bence Zamanla Geçeçektir Umarim Sağlikli Bi Bebişin Olur :)
CANIM BENDE ÇORUMLUYUM ÇORUMLULARIN HEPSİ AYNI DERTTEN MUZDARİP HERHALDE:) SEN NERESİNDENSİN ÇORUMUNbenimkiler de cok buyudu bende istemiyorum bunlari esime diom bana para ver dogumdan sonra estetik midir nedir goguslerimi kucultecem diom manyak misin dio yok dedim ben bunlari istemiyorum ya buyudukce buyuyo dur diyemiyorummmmmmm
CANIM BEN DOKTORUMA SORDUM BENİMKİLER BÜYÜYOR DURMADAAN BİR ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VAR MI DİYE... ODA BIAK BÜYÜSÜNLER BÜYÜK GÖĞÜS ÇOK ESKİ ZAMANLARDAN BERİ İYİDİR DAHA ÇOK SÜTÜN OLUR BUNU DERT ETME DEDİ.. TABİ DERT EDİLMEYECEK GİBİ DEĞİL BAKALIM İNŞALLAH SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ OLUR CANIMMM...ilkyas benimkileri görmelisin 8 haftalık hamileyim ve sanki Nadide sulatnın estetik yaptırmadan önceki haliiii,kocaman oldular,:roflol:7 ay daha böyle devam edecekse balon gibi olacaklar demektir,yastık gibi vallahi hiç hoş değil bence.Bi de el değmiyor benimkilere,çok acıyor valla hayırlısı artık,bebeğime süt olsun da o emdikçe boşalır belki içleri sonra...a.s
HADİ YA BADEM YAĞI KULLANDINMI? KÜÇÜLDÜMÜ PEKİ ŞİMDİhaa buarada çok sarktı ve çatlak çatlak.