Göğüslerim Büyüyor Ne Zaman Duracak Bu

ilkyas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
674
2
43
Merhaba Kizlar Ben 3,5 Aylik Hamileyim.. çok Kilo Almadim Ama Göğüslerim çok Fazla Büyüyor Ne Yapabilirm Fikri Olan Var Mi? Bazilari Buzla Masaj Yap Fikrini Söyledi Doğumdan Sonra Eski Haline Döner Mi

napcan kız eski haline döndürüp tombiş tombiş ne güzel işte millet silikon taktırıypo büyüsün diye :)

ama dönüyo eski haline tatlım

dönüyor dönüyor merak etme birazda şişlik vardır da ondan

yaa bende daha büyüsün istiyorum :) 3 aylık hamileyim biraz büyüdü sadece nasılsa geri küçülcek bari tadını çıkaralım..

Canim Daha Dur Ben 6 Aylik Hamileyim Benimde Büyüdü Ve Daha Senin Büyüycekkk Eeee Anneee Olmak Kolaymiii Dogum Yaptiktan Sonra Inerlerrrrrrrrrrr Merak Etme Canim

Canim Daha Dur Ben 6 Aylik Hamileyim Benimde Büyüdü Ve Daha Senin Büyüycekkk Eeee Anneee Olmak Kolaymiii Dogum Yaptiktan Sonra Inerlerrrrrrrrrrr Merak Etme Canim
çok sağol canım evet kolay değil bakalım daha ne kadar büyüyecekler:)

Merhaba Kizlar Ben 3,5 Aylik Hamileyim.. çok Kilo Almadim Ama Göğüslerim çok Fazla Büyüyor Ne Yapabilirm Fikri Olan Var Mi? Bazilari Buzla Masaj Yap Fikrini Söyledi Doğumdan Sonra Eski Haline Döner Mi

bebeğini sütten kestikten sonra eski haline dönerler canımm :roflol:2 sene daha dişini sık canım..hem ne güzel işte sütü bol bi anne olacaksın demekki

eski haline dönmesin yaaaaaaaaaaaa:1no2:ne güzel olmuşlardı tam istediğim gibi.para bulduğum zaman şuanki haline gelmesi için estetik bile düşünmüştüm.aaa moralim bozuldu şimdi(süt işi bittikten sonra biraz olsun büyük kalmıyomu????

bende 4 buçuk aylık hamileyim benim normeller ne çok büyük ne çok küçük şimdilik yetiyor bana :)))9

Bence O Hamilelikten Kaynaklanan Bişey Damarlar Falan Sütle Doluyomuş Ya Ondan Olabilir Pek Bilgim Yok Ama Sen üzülme Bence Zamanla Geçeçektir Umarim Sağlikli Bi Bebişin Olur :)

walla ben hamile değilken 80 takıodum şuan 29 haftalık hamileyim 90 anca oluyor:)ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor

ilkyas benimkileri görmelisin 8 haftalık hamileyim ve sanki Nadide sulatnın estetik yaptırmadan önceki haliiii,kocaman oldular,:roflol:7 ay daha böyle devam edecekse balon gibi olacaklar demektir,yastık gibi vallahi hiç hoş değil bence.Bi de el değmiyor benimkilere,çok acıyor valla hayırlısı artık,bebeğime süt olsun da o emdikçe boşalır belki içleri sonra...a.s

benimkiler de cok buyudu bende istemiyorum bunlari esime diom bana para ver dogumdan sonra estetik midir nedir goguslerimi kucultecem diom manyak misin dio yok dedim ben bunlari istemiyorum ya buyudukce buyuyo dur diyemiyorummmmmmm

Bence O Hamilelikten Kaynaklanan Bişey Damarlar Falan Sütle Doluyomuş Ya Ondan Olabilir Pek Bilgim Yok Ama Sen üzülme Bence Zamanla Geçeçektir Umarim Sağlikli Bi Bebişin Olur :)
SAĞOL CANIM TEŞEKKÜRLER...............................

benimkiler de cok buyudu bende istemiyorum bunlari esime diom bana para ver dogumdan sonra estetik midir nedir goguslerimi kucultecem diom manyak misin dio yok dedim ben bunlari istemiyorum ya buyudukce buyuyo dur diyemiyorummmmmmm
CANIM BENDE ÇORUMLUYUM ÇORUMLULARIN HEPSİ AYNI DERTTEN MUZDARİP HERHALDE:) SEN NERESİNDENSİN ÇORUMUN

CANIM BEN DOKTORUMA SORDUM BENİMKİLER BÜYÜYOR DURMADAAN BİR ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VAR MI DİYE... ODA BIAK BÜYÜSÜNLER BÜYÜK GÖĞÜS ÇOK ESKİ ZAMANLARDAN BERİ İYİDİR DAHA ÇOK SÜTÜN OLUR BUNU DERT ETME DEDİ.. TABİ DERT EDİLMEYECEK GİBİ DEĞİL BAKALIM İNŞALLAH SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ OLUR CANIMMM...

arkadaşlar hamilelik göğüsler inanılmaz deforme oluyor
ben hamile kalmadan önce çok güzel göğüslerim vardı ne küçük ne de büyük tam kıvamında
hamile kaldım göğüslerim bir büyüdü bir büğüdü ve inanılmaz çatladı bu olay takii doğum yapana kadar devam etti

doğum yapalı 15 ay oldu
şuande göğüslerim okadar çirkin ki anlatamam size hiç sevmiyorum artık göğüslerimi
yaşlı kadım göğüsü gibi oldu
ama olsun anne oldum,dünyalar güzeli bi oğlum oldu buna değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…