herkes kendince bi yöntem denedi, kimi küç ile büyüttü, kimi bitki çayları ve masajlarla, kimi kendi yöntemini bulup uyguladı zaten forum başlıklarında da var hepsi. Onca sayfa var ama yazılanların çoğu aynı zaten, bildiklerinizin dışında birşey değil..
önemli olan çok fazla takıntı yapmadan büyüyeceğine inanarak düzenli bir programda gitmek. yurtdışında bir yıl boyunca deneyip sonuç alanlar da var.
kusura bakmayın da nerden biliyosunuz?Bütün bitkileri,kremleri kullanıp baktınız mı?Neyin mümkün neyin namümkün olduğunu hangi dayanakla söyleyebiliyosunuz?Doktorlar işine geleni söylüyo,adamlar silikondan para kazanıyo tabi öyle sölicek.Bütün dünyada kadınlar silikon falan yapmıyo.breastnexus diye koca bi forum var açın bakın kadınlar nasıl göğüs büyütüyomuş.
Sporla göğsün kas dokusu gelişir,memenin kendisi yağ dokusundan oluşur,sporla cup bedeni büyümez.
Bu buraya defalarca yazıldı,konu doğal göğüs büyütme üzerine burda,estetik isteseydik bu forumda olmazdık.Gider doktor araştırırdık.
Hayıt otu tohumundan nasıl çay demledin anlamadım canım..??
Canım suyu kaynatyorum bardağa koyuyorum.İçine 1 çay kaşığı hayıt otu tohumu atıyorum.2-3 dk bekliyorum.Sonra süzüp içiyorum.
Önceden yağsız olur mu demişsiniz evet olur ben çoğu zaman yağsız masaj yapıyorum. Ben deneyip yaptım oldu bu nedenlede burda paylaştım.
bana aktar satmadı biliyo musun hayıtı , çok östorojen içeriyo dedi size ağır gelir dedi adamannem vardı yanımda boşver dedi ısrarda edemedim ..
fotoğrafları görünce burda büyüttüm diye anlatılmasından daha ikna edici oluyo.orda doll diye bi üye personal programs kısmında başlık açmış,ilk fotoğraflarında a ya da b cup,sonrakilerde d cup'a kadar getirmiş olayı abartıp.bahar breastnexus dediğin siteye baktım ing olduğu için anlamakta güçlük çekebiliyorum ama fotoları gördüm gerçekten büyüten vardı nerden buldun sen bu siteyi _? aslında bu siteden yararlanabiliriz diye düşündüm şu an..
Canım suyu kaynatyorum bardağa koyuyorum.İçine 1 çay kaşığı hayıt otu tohumu atıyorum.2-3 dk bekliyorum.Sonra süzüp içiyorum.
Önceden yağsız olur mu demişsiniz evet olur ben çoğu zaman yağsız masaj yapıyorum. Ben deneyip yaptım oldu bu nedenlede burda paylaştım.
bana aktar satmadı biliyo musun hayıtı , çok östorojen içeriyo dedi size ağır gelir dedi adamannem vardı yanımda boşver dedi ısrarda edemedim ..
kızlar bende hayıt tohumu almaya diye girdim daha etkili olduğunu içinde hayıt tohumununda bulunduğunu söylediği başka paket çay önerdi ondan aldım inş işe yarar
Bacaksızım yorumunu görünce aklıma geldi
bugünkünü az kalsın unutuyodum
hemen çakayım 5 temel hareketi
pazara kadar değil 90 beden olana kadar
tamam canım söylerim tabiki yeter ki işe yarasın kutuyu atmıştım babam falan görmesin kutuyu diye aktardan öğrenebilirim istersen yarın falan adam üstüne basa basa gizli gizli kadınlık hormonları için düzene girmesi için çok iyi falan dedi
tamam canım bekliyorum ismini bende alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?