Bebek Beslenmesi göğüslerim boşalmıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Harpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
bebeğim 1 aylık oldu.. ama hala emerken uyuya kalıyor ve yatağına koyunca uyanıp aranmaya başlıyor.. ben de sabırla 3 kez 4 kez emziriyorum ama sanki hala göğüslerim de sert yerler var tamamen yumuşacık değil.. tabi bu arada bebeğim emerken yutkunmuyor ya da az yutkunuyor.. sizde durum nasıl? emzirdikten sonra az bir sertlik kalması normal mi yoksa bebeğim sütü indiremediği için mi böyle oluyor?

allah analı babalı büyütsün daha okadar minnoşki gücü hemen tükenip uykuya dalıyodur muhtemelen.baktınki gözler kapandı gidiyo yanağına çenesinin altına filan hafifçe vr uyanıp emmeye devam eder.çok rahatsız ediyorsa sağabilirsin sütünü hemde dahada artar.

gıdısıyla felan oynuyorum ama eninde sonunda dalıyor ve ne yapsam uyanmıyor.. onu uyandırmanın tek yolu yatağına koymak rahatsızlık değil de acaba süt olduğu halde bebeğim alamıyor mu?

canım benimkide seninki gibi uyuyakalıyordu göğüslerim çatlamak üzere geldi. kıpkırmızı olmuştu. dua okudum elimi göğsüme sürdüm sabahına kızarıklık geçti. şişlik içinse el pompasıyla biraz sağdım. o sağdığımı uyurken verdim fark etmesin diye. şimdi ise 51 günlük oldu çok rahat emiyor. ama yine göğüslerimde sertl,ik var dert etme o kadar.

benimkiler çok şişmiyor sadece elimle yokladığımda sert bölgeler var.. çok mu kafa yoruyorum acaba

Belli bi sıklıkta yutkunmuyorsa, sütü çeker ama fazla çekemiyor olabilir...Ya da çekerken uykuya dalıyordur..O sırada göğsünü hafif çekiyormuş gibi yap, o hemen kapar kaydirigubbakcemile3

Belli bi sıklıkta yutkunmuyorsa, sütü çeker ama fazla çekemiyor olabilir...Ya da çekerken uykuya dalıyordur..O sırada göğsünü hafif çekiyormuş gibi yap, o hemen kapar kaydirigubbakcemile3

başlarda işe yarıyor ondan sonra benimki bir uyuyor ki.. bırak emmeyi ağzı açık dalıyor hatta meme ağzında gülmeye felan başlıyor.. ya da ağzını sımsıkı kapatıp kafasını çeviriyor ben de çığlığı basıyorum tabi.. kafaya takmamaya karar verdim.. kilosu iyi gidiyor demekki ihtiyacını alıyor..

Kilosu iyiyse, hiç kafana takma zaten kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…