goguslerim bende değil!

harem80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
75
6
98
İstanbul
kizlar goguslerimde asiri bi hassasiyet var merdiven inerken bile zorlaniyorum.ama uclarinda aci yok.adetime daha cok var ama emin olamiyorum acaba hamilemiyim?
goguslerinde hassasiyet hissedenler cvp luuuttttfffeeennnnnn

kizlar goguslerimde asiri bi hassasiyet var merdiven inerken bile zorlaniyorum.ama uclarinda aci yok.adetime daha cok var ama emin olamiyorum acaba hamilemiyim?
goguslerinde hassasiyet hissedenler cvp luuuttttfffeeennnnnn

Göğüslerdeki hassasiyet bazen adet belirtisi de olabiliyor.. psikolojik de..
Bence sabret. Adetin geçerse test yaparsın.

canım şişkinlik var mı ? ben hamile kaldığımda hassasiyetle beraber şişmişti göğüslerim.bencede biraz bekle adetin gecikirse test yaparsın

Son düzenleme:
canım şişkinlik var mı ? ben hamile kaldığımda hassasiyetle beraber şişmişti göğüslerim.bencede biraz bekle adetin gecikirse test yaparsın

gozle gorulur derecede sistiler hep destekli sutyen giyerim ama artik icine zor sigiyo son iki aydir boyle oluyo ama regli oluyorum.acaba vucut kendini mi hazirliyo.ole biseylerde okumustum bi yerde

bazen regla yakın gunlerde de şişkinlik olabiliyor eğer imkanın varsa kan testi yapmanı öneririm tatlım inşallah vardır bebişş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…