Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüsleri eşitlemek :(

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
sol göğsüm 75 beden sütyeni dolduruo bilmiyorumkismile
ama sağ 70 i zor dolduruyor eşitlenmelerini istiyorum yardımcı olun ya ağlıcam artıkkk mafoldumben
eşitlenseler bu kdr takmıcam belkide off çok kötü görünüo mafoldumben

ağlıom ama ben ya herkesin var 14 yaşındaki kuznmin 75 bedenden taşıo resmen mafoldumben benim nie böle ailemde kmse böle deil :sinifsinif: eşitl olsunlar 5 cm dha büyüsnler bşka bşe istemiorum ablam annem 85 takıyo hemde anneannemin bnm yaşmdayken 90 bedenmiş annem 75 bedeni 15 yaşında takıyomuş halalrım desem 5 taneler ve hepsi 80-85 takıyor :a015: kime çektiim bilmiyorum: Allah a isyan etmek istemiyorum ama heryerim ot koktu eşit olsunalr die sizi üzdüysem özür dilerim ama gece gece çok moralim bozuldu :1no2:

cnm benim de aynı sorunum var sağ göğsüm sola göre daha küçük.
Ben hiç bişey yapmadım daha doğrusu pek takmıyorum sonuçta daha gelişme aşamasındalar onlar=) yani benimkiler de öyle ben de 17 yaşındayım:kedi:
Bi çözüm bulmazsan da bu kadar kafana takma derim
Ama burayı da takip edeceğim bi önerisi olan varsa denerim ben de

am sol avcumdan taşıo sağ avcumu doldurmuo bile çörek otu mersin yağı kullanıp duruom 1hftayı geçti :gitme:

benim fark o kadar fazla değil belki fazla da ben takmıyorum
kullandıklarının bi faydası oldu mu peki mersin yağı faln

evet öle yaptım tekine sürdüm ama pek öle 2 cm fln bile büyümedi şişti brz ağrıo o kdr :gitme:

Bende de aynı dert var mafoldumben
Benimde sağ daha küçük fisfisfis Napcam bilmiyorum :1no2: Önce bi büyüseler ona da çözüm arıycam aklinialirimsmile Bunuda birlikte çözcez kızlar :teselli:

ya kızlar bu yağı sürüosun da büyüyomu ki gerçekten ben bi haftadır sürüorm sadece dolgunluk var ki bence o da masajdan ya

ya bilmiyorum sütyensiz geziorum evde engel olmamak için eşitlensinler zaten ben bu büyütücü kremlere başlıcam

haklı olabilirsinde starbust die krem var çok pahalı ama kmse işe yaramıo demio bilmiyorumkismile

Ya sol göğsümden memnunum ama sağ göğsüm çocuk gibi hiç yok nerdeyseee offf offf...

benimde sağ göğsüm küçük herkesin öyle galiba kalp solda kızlar ondan galiba nasıl eşitlenir bilmiyorum

X