Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraftaki bikini tarzları küçük göğüslü biri için bile büyük gösterebiliyor yeterki tam otursun Benim kullandığım buna benziyor
evet desenli olması gerek ki o karışıklıkta göğüs küçüklüğü belli olmasın
ben de bu modeli öneririm... Çok çok küçük olsa bile öyle göstermiyor kendiminkinden biliyorum :) O boyundan bağlanan ipin geçtiği tam ortadaki kısım büzdürülebiliyor öyle olduğunda da şekil olarak daha oval görünüyor böylelikle de olduğundan büyük görünüyor... Tavsiye ederim...
straplezler çok iyi canım bende bayaaa araştırdım dediğin gibi bunu öneriyorlar bide boynunda askılı olanlarda olurmuş vede açık renk çiçek ve geometrik desenli bikini giycekmişiz
Evet evet ben de gazetede görmüştüm geçen yıl "Vücudunuzu güzel gösteren bikiniler" diye sayfaya baktım Brozlaşmak için üçgen, Göğüsü büyük göstermesi için straplez giyin desenli olması daha çekici gösterir diyordu
ayy tatlım bu güzelmiş bende bu modelleri seviyorum hem kusurları örtüyor hemde çok hoş zarif görünüyor :)
bence de canım... Böyle bikini kullanıldığında tek dikkat edilmesi gereken güneşlenirken ipi çözmek... Çünkü unutunca daha sonrasında V şeklinde bi iz bulundurmak zorunda kalıyorsun boynunda :)
fırfır göğsü büyütür.
üst kısmı dolgulu olan bikiniler var tatlım onlardan alabilirsin ben öyle kullanyorum sütyen gibi valla hem cok rahat hem de oldugundan büyük gösteriyo her mağazada bulabilirsin :)
ya canım onu nasl tarif etcez:SS :))
Benim kullandığım bikini tarzı da straplez. Ama onunda düşme riski var sanki. Bilmiyorum sizin kullandığınız nasıldı, süngerli mi yoksa dolgulu olanlardan mı, benimki süngerliydi. Şimdi araştırmaya başladım, dolgulu straplez istiyorum. Straplez olmasa da dolgulu olsun izin vermiyordu annem içi çok su tutar üşütürsün diye ama dinlemicem bu sefer Dolgulular olduğundan büyük gösteriyor.