- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi canimmelekim
-
ben hiç hamilelik yaşamadım ama genelde gebeliğin ilk haftalarında ağrı olduğunu söylüyor arkadaşalrmerhaba arkadaşlar 8+4 hamileyim göğüslerim ilk başlardaki gibi ağrımıyor daha önce bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu şimdi korkuyorum bi terslik mi var diye tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi sizde de azalma var mı yoksa ilk baştaki gibi devam ediyor mu ağrılar
merhaba canım benim de mayıs ayında 12. haftada aynı şekilde düşük oldu. ikili tarama için gittiğimde kalp atışlrının durduğunu öğrendim. çok üzüldüm okadar üzüldüm ki beni hastaneye yatırdıklarında yeni doğan bebeklerin sesleri bana dünyanın en güzel sesi gibi geldi. ama isyan etmek istemiyorum kesinlikle. buna da şükür sağlık bir kızım var allah onu bize bağışlasın inşallah. düşük zor bir şey. ancak bunu yaşayanlar birbirini anlayabilir. şimdi 6+5 hamileyim. benim içimde de aynı korkular var. ister istemez senin hissettiklerinle aynı şeyleri paylaşıyorum. ama bu şekilde düşük yaşayanların sayısı çok fazla. muhtemelen bebekteki anomaliden kaynaklanıyormuş. dua ederek bekliyorum. inşallah bu sefer aynı şeyler yaşanmaz ve bebeklerimizi alırız kucağımıza.Normaldi baslarda.Hiç bir belirti olmadı ne kanama ne ağrı 8 haftalikken kontrole gittim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi atmiyo dedi doktor 1 haftadan fazla o şekilde durmuş.sadece belirtilerim yok oldu bulantı göğüs hassasiyeti ama göğüslerim bom boştu söndü resmen bunda sadece ilki kadar hassasiyet yok ama çok şükür iyiymiş bebisim. P pdozlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?