göğüslerdeki hassasiyetin azalması

canimmelekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
220
132
53
merhaba arkadaşlar 8+4 hamileyim göğüslerim ilk başlardaki gibi ağrımıyor daha önce bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu şimdi korkuyorum bi terslik mi var diye tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi sizde de azalma var mı yoksa ilk baştaki gibi devam ediyor mu ağrılar

merhaba arkadaşlar 8+4 hamileyim göğüslerim ilk başlardaki gibi ağrımıyor daha önce bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durmuştu şimdi korkuyorum bi terslik mi var diye tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi sizde de azalma var mı yoksa ilk baştaki gibi devam ediyor mu ağrılar
ben hiç hamilelik yaşamadım ama genelde gebeliğin ilk haftalarında ağrı olduğunu söylüyor arkadaşalr
yani zamanla azalması normal canım
burda birçok arkadaşımız öyle yazmıştı, benim de aklımda kalmış

Bende senin gibi 7 haftalikken bebegimi kaybettim ikinci gebeligim kimyasal oldu bu üç ve 34 hafta bitti sakin korkma Allahın izniyle bisi olmaz

Sakin stres yapmayın Allah yavrunuzu sağ salim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin

C canimmelekim inşallah bu gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder. şunu sormak istiyorum. bana da ara ara evham geliyor, acaba kalbi durdumu ki diye, önceki gebeliğinizde durup dururken mi kalbi durdu, yoksa zaten başından beri ters giden bişeyler mi vardı?

bende 8 haftalıkken bütün belirtiler gitti göğüs eski halini aldı ağrı yok bulantı yok anladım terslik var ve ishal de olunca taam dedim doktora gittim ve dış gebelik olduğu anlaşıldı ameliyat oldum hayırlısı olsun tabi hakkımızda

Normaldi baslarda.Hiç bir belirti olmadı ne kanama ne ağrı 8 haftalikken kontrole gittim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi atmiyo dedi doktor 1 haftadan fazla o şekilde durmuş.sadece belirtilerim yok oldu bulantı göğüs hassasiyeti ama göğüslerim bom boştu söndü resmen bunda sadece ilki kadar hassasiyet yok ama çok şükür iyiymiş bebisim. P pdozlem

Normaldi baslarda.Hiç bir belirti olmadı ne kanama ne ağrı 8 haftalikken kontrole gittim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi atmiyo dedi doktor 1 haftadan fazla o şekilde durmuş.sadece belirtilerim yok oldu bulantı göğüs hassasiyeti ama göğüslerim bom boştu söndü resmen bunda sadece ilki kadar hassasiyet yok ama çok şükür iyiymiş bebisim. P pdozlem
merhaba canım benim de mayıs ayında 12. haftada aynı şekilde düşük oldu. ikili tarama için gittiğimde kalp atışlrının durduğunu öğrendim. çok üzüldüm okadar üzüldüm ki beni hastaneye yatırdıklarında yeni doğan bebeklerin sesleri bana dünyanın en güzel sesi gibi geldi. ama isyan etmek istemiyorum kesinlikle. buna da şükür sağlık bir kızım var allah onu bize bağışlasın inşallah. düşük zor bir şey. ancak bunu yaşayanlar birbirini anlayabilir. şimdi 6+5 hamileyim. benim içimde de aynı korkular var. ister istemez senin hissettiklerinle aynı şeyleri paylaşıyorum. ama bu şekilde düşük yaşayanların sayısı çok fazla. muhtemelen bebekteki anomaliden kaynaklanıyormuş. dua ederek bekliyorum. inşallah bu sefer aynı şeyler yaşanmaz ve bebeklerimizi alırız kucağımıza.

Amin canım inşallah allah hayırlı olanı nasip etsin.zor şeyler yaşıyoruz sabırlı ve stressiz olmak lazımda işte elimizde olan bişey değil

Back
X