göğüslerde zayıflıyor ama

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar.biraz zayıflamaya ihtiyacım var.ama ne zaman zayıflasam göğüslerim sarkıyor,pörsüyor.göğüslere zarar vermeden nasıl rejim yapılır?yaza az kaldı.bileniniz varsa söylesin lütfennnn

aynı dertten muzdaribim. hatta sırf bu yüzden azıcık kilo alıyorum ben.karbonhidratlarla mı alakalı anlamıyorum. biraz da egzersizle

zayıflarkende normaldede sarkma varsa egzersizlerle toparlayabilirsin araştır göğüs toparlayıcı sıkılaştırıcı egzersizler deneyin bende deneyecem bide sıkılaştırıcı vücut kremlerini deneyin benim teyzem uyguladığını çok işe yaradığını söylüyor:34:

kızlar diyet yaparken bi yandan da zayfllamasını istediğiniz bölgeye yönelik egzersiz yapın düzenli bi şekilde o zaman vücut o bölgeden yağ yakar ;) mesela göğsüm kalçam dursun şu göbeğim gitsin diyosanız mekik çekin, bacağımda gitsin diyosanız bi yandan yürüyüş yapın ip atlayın haa bi de göğüsleriniz sıklaşsın istiyosanız bol bol yüzün alın elinize 1 kg luk ağırlıkları hafif hafif kol egzersizleri yapın ki bu sadece kolu değil üst kısmı da sıkılaştırıyor ;)

ayni sorundan bende dertliyim :59: herhalde tek cozum gogus kaslarini calistiran egzersiz yapmak kuculse bile en azindan sekilli kuculur diye dusunuyorum :34: bol sans :32:

canım bitki çaylarıyla aran nasıl bilmiyorum ama öneri olarak, adaçayı tüketebilirsin.. kara üzüm çekirdeğini günlük takviye olarak alabilirsin. bunlar süt bezlerini geliştiriyor, oradaki süt bezi dokusunu kuvvetlendiriyor. egzersizler var onları yap diğer arkadaşların da dediği gibi.. :54:

Back
X