Gögüslerde Asimetri ive Sarkma

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
Arkadaşlar merhaba. Genelde takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar göğüs büyütüyo ameliyatla yada göğüs küçültülüyo. Asimetri ve sarkma sorunu nedeniyle ameliyat olup memnun olan var mı ank.da?
benim sağ göğsüm sola göre baya büyük ve sarkık bu da beni çok rahatsız ediyo lütfen tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini ve önerilerini benimle paylaşabilir mi?

:93:
merhaba,bende 2.5 ay önce ameliyat oldum benim gögüslerimde küçükdü ve asimetri sorunum vardı,ben küçüklüğünden daha çok asimetri oluşunu kafaya takıyordum,biri sarkık biri dikdi,ferruh bingüle ameliyat oldum,şimdiye kadarda düzelecek diye bekledim ama hala asimeti sorunum var,1 haftadır sinirlerim çok bozuk,ameliyat oldum ve biri birinden hala büyükdü,doktor düzelecek dedi,ama düzelmedi,birine 275,diğerine 325 koydu,fakat fark tam olarak kapanmadı,en az 350 olması gerekiyordu bence,o kadar para verdiğime mi yanayım,çektiğim acılara mı?tekrar olayım desem yine acı çekeceğim:93:
yani eskisi gibi çok belirgin değil tabiiki asimetrisi ama yinede var,ameliyat olduğum için pişman değilim,ferruh beye olduğum içinde pişman değilim,çünkü daha önce nebil beye gitmiştim oda 50 cc fark koyacağını söylemişdi,ama ameliyattan önce doktora kesin bişekilde 75 farkıda denemesini istemeliydim sadece bunun için pişmanım....

Bende de asimetri problemi var.Yani biri diğerine göre daha küçük..Ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemedim hala..Ameliyat ile aradaki farkı kapatabilirler mi bilemiyorum..Düzelttiren var mı acaba bu şekilde sorunu olupta?Ben de merak ediyorum...

ben yeni ameliyat oldum, bende de öyle bi sorun vardı, hem şekli düzeltildi hemde küçük bi protez kondu, bandajlar ptesi açılcak, Prof.Dr.Ruşen Kapucu yaptı ameliyatımı, nerdeyse hiç ağrım olmadı eve çıktım akşam yemeğimi kendim yedim. Çok dr araştırmıştım ama çok doğru bi karar verdiğime inanıyorum, bi görüşmeni tavsiye edebilirim, en zor kısmı karar vermek gerisi çok kolaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…