Göğüsler sporla toparlanir mi?

Yalancı sarkma gibi benimde emziriyorum şuan tam düzeltmeden hamilelik oldu tekrar emzirme oldu derken şuan emzirme devam ediyor ama düzelir mş ki merak ettim bende konuyu
Ayni yollardan gececegim üst üste doğum ve emzirme. Sonrasi nasil olacak bakalim

Sporla meme toparlanmaz malesef. Toparlanmak, sıkılaşmak demek derinin altını kasla doldurup gerilmesini sağlamak demektir. Memenin çoğunluğu yağdan oluşur. Orayı gerecek kadar kas da kadında kötü duracağı gibi inşa etmesi zordur. Ayrıca sarkan derinin kalitesi de bozuktur. Meme dikleştirmeden başka çare yok malesef. Ya da silikonla içini doldurmak. Ki çoğu zaman bu bile tatmin etmez.

İbrahim Saraçoğlu nun incir çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağı ile yapılan bir kürü var...ben bugün onu uygulamaya başladım...6 ay zaman verdim kendime iyi gelmezse alıp surmeyecegim...zaten ucuz da değil yağlar...yanında bir de callanetics in kolları arkaya atarak döndürüp sıkılaştırma hareketi var..zamanında düzenli yaptığımda göğüslerimdeki yumuşama ve sarkmaya iyi gelmişti bir yandan da o hareketi yapicam...ben de kafaya çok takıyorum seneye evlenicem toparlanmasını istiyorum giyeceğim gelinliğin içine sütyen takamam bir de zayiflamaya çalışıyorum zayıfladıkça aşağı iniyor göğüsler
Ameliyat son çare olmazsa onu olmak istiyorum ama işim başa başı değil ve işe dönememekten korkuyorum..ameliyat sonrası çok zor geçen insanlar var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…