- 19 Mayıs 2020
- 15
- 54
- 3
- 29
- Konu Sahibi yildizvecilek
-
Önceki konuma yazılanların hepsini okudum fotoğraf atamadım maalesef tanıdık vardır endişesiyle. Yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. Bazılarınız madem öyle spor yap vücudunu forma sok demişlerdi. Şimdi ufak ufak evde başlayım her şey normale dönünce de spor salonuna devam ederim diye düşündüm. Belki ruh halime de iyi gelir bilemiyorum . En beğenmediğim yere bir el atayım dedim ilkSormak istediğim de maalesef göğüslerim sarkık yanlış sütyen kullanıp çok çok eğik oturduğum için olduğunu düşünüyorum cahillik işte. Büyük değiller orta boyuttular ama üst tarafı bomboş aşağıya doğru bakıyor tamamen. Özellikle yandan görüntüsü o kadar o kadar kötü ki. Toplu ve yuvarlak değil de aşağıya doğru inen kaydırak gibi.
Kısacası sporla az da olsa bir dikleşme olur mu ? Bu yağ dokusu nasıl olur da yukarı çıkar ve yuvarlaklaşır imkansız geliyorşuanlık estetik düşünmüyorum. Sporla toparlayamazsam ancak.. istediğim dimdik taş gibi olsun gibi bir mucize değil de kötünün daha iyisi olsun en azından. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Fotoğraf görülmesi gerek. Çünkü göğüsün sarkık dereceliği çok önemli bazı sarkık göğüslere spor fayda sağlamıyor estetik gerekli. Eki Görüntüle 2639430 Derecesi nedir?
Yalancı sarkma gibi benimde emziriyorum şuan tam düzeltmeden hamilelik oldu tekrar emzirme oldu derken şuan emzirme devam ediyor ama düzelir mş ki merak ettim bende konuyuFotoğraf görülmesi gerek. Çünkü göğüsün sarkık dereceliği çok önemli bazı sarkık göğüslere spor fayda sağlamıyor estetik gerekli. Eki Görüntüle 2639430 Derecesi nedir?
2.den çok hafif daha yukarıda olabilir. Genel olarak 2.ama.. sporla bir tık daha dik dursa bu kadar kötü gözükmeyecek sanki
Toparlar o zaman merak etmeyin. Dumbell ile göğüs antrenmanları yapabilirsiniz. Ben setleri arttırarak çalışmıştım 2 ayda toparlamıştı.2.den çok hafif daha yukarıda olabilir. Genel olarak 2.ama.. sporla bir tık daha dik dursa bu kadar kötü gözükmeyecek sanki
Genetik çok önemli bir rol oynuyor. Mesela emzirmede önce göğüs yapınız yalancı sarkma gibi değilse ve sonradan olduysa toparlarsınız. Çünkü bazı genetik sekillerinde göğüsün kahverengisel uç çevresi epey aşağıda durduğu için sarkma şeklinde görülüyor.Yalancı sarkma gibi benimde emziriyorum şuan tam düzeltmeden hamilelik oldu tekrar emzirme oldu derken şuan emzirme devam ediyor ama düzelir mş ki merak ettim bende konuyu
Emzirme olmadan önce gayet güzellerdi. Çok dik dik değildi ya da dolgun değildi ama güzeldi şuan öyle değil. İnşallah dikkat ederek güzelleşirToparlar o zaman merak etmeyin. Dumbell ile göğüs antrenmanları yapabilirsiniz. Ben setleri arttırarak çalışmıştım 2 ayda toparlamıştı.
Genetik çok önemli bir rol oynuyor. Mesela emzirmede önce göğüs yapınız yalancı sarkma gibi değilse ve sonradan olduysa toparlarsınız. Çünkü bazı genetik sekillerinde göğüsün kahverengisel uç çevresi epey aşağıda durduğu için sarkma şeklinde görülüyor.
Emzirme dönemi bitince düzenli beslenme ile göğüsler toparlanabilir.
Ben de benzer durumdayim. Peşpeşe 2 hamilelik, 2 emzirme ve memeler perişanEmzirme olmadan önce gayet güzellerdi. Çok dik dik değildi ya da dolgun değildi ama güzeldi şuan öyle değil. İnşallah dikkat ederek güzelleşir
Toparlar o zaman merak etmeyin. Dumbell ile göğüs antrenmanları yapabilirsiniz. Ben setleri arttırarak çalışmıştım 2 ayda toparlamıştı.
Genetik çok önemli bir rol oynuyor. Mesela emzirmede önce göğüs yapınız yalancı sarkma gibi değilse ve sonradan olduysa toparlarsınız. Çünkü bazı genetik sekillerinde göğüsün kahverengisel uç çevresi epey aşağıda durduğu için sarkma şeklinde görülüyor.
Emzirme dönemi bitince düzenli beslenme ile göğüsler toparlanabilir.
- Dumbbell chest press (3x12)çok teşekkür ederim, bazıları ameliyatsız asla dikleşmez yazmışlar internettesiz hangi videoları ve hareketleri yaptınız ?
Fotoğraf görülmesi gerek. Çünkü göğüsün sarkık dereceliği çok önemli bazı sarkık göğüslere spor fayda sağlamıyor estetik gerekli. Eki Görüntüle 2639430 Derecesi nedir?
Aynı durumdayım tamda öyle yumuşak sarkmışBen de benzer durumdayim. Peşpeşe 2 hamilelik, 2 emzirme ve memeler perişanBende bir de asimetri oluştu. 2. emzirme devam ediyor ve süt dolu olmadığı zamsnlarda çok yumuşak
Evet düzeliyor, genetik yapısıda önemli. Benim bir ara sarkmıştı yalancı sekilde hatta göbeğime kadar düstü düsecek dedim çok yiyordum. Hem protein hemde karbonhidrat ağırlıklı beslenerek sporda setleri arttırarak çok ağırlık çalışınca normale döndü. Beslenme ve spordaki ağırlık çok etkiliyor.ee yalancı olunca düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?