Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bilmiyorum sizdede varmı göğüslerim çok kötü oldu uclarının dibleri resmen yarık yarık oldular bebeğim emdiğinde kanıyolar kan emiyo resmen sütle beraber sizlerede oldumuolduysa nasıl geçirdiniz..
lansinoh garmastan medacassol zeytinyağı bepanten tahin yağı soğan ayva cekirdeği...denemediğim şey kalmadı..çünkü benim göğsüm de açık yara oldu artık..koptu resmen..47 günlük olduk..görüntüsü berbat göğüs ucumun gören acıyo halime..ben olsam emziremezdim dio herkes:ben kremlerle bilmeden sulandırmışım yaralarımı..bu konuda uzman oldum artık..meğerse kurutmam lazımmış..ben batikon sürüyorum..çatlaklarınız varsa kremler ii ama benimki gibi yara ise derisi soyuldu resmen ucu kabuk bağlayıp düştü o zaman yarayu kurutun..ben batikon sürüyorum bide doktor bi pansuman suyu verdi onla pansuman yapıyorum..artık çok acımıo 10 gündür falan ama görüntüsü berbat yara ne zaman kurur göğsüm ne zaman büzüşüp eski halini alır bekliorum..ama çok çektim hem de çooook..bidaha doğurmaktan çocuk bakmaktan falan deil de..doğurmaktan sırf bu yüzden korktum..
jojop seninle durumumuz aynı. bende mahvoldum göğüs ucu yarasından. hala geçmedi, doktorun yazdığı beş çeşit krem karışımını kullanıyorum ama bebek her emdiğinde yara gene açık hale geliyo, bir türlü düzelmiyor. artık yaradan mı bilmem dün şiddetli göğüs ağrısı yaşadım üstüne bir de ateş titreme nöbeti akşam acile gittim dr baktı antibiyotik yazdı bir de ağrı kesici. enfeksiyon olabilir yara nedeniyle. emzirme sağıp ver dedi sık sık. şimdi o yönetimi deneyeceğim ilaçlarla beraber fayda görürüm inşallah.
ayy canım o yarayla sağılmıo kiii..ben elektrikliyle sağmayı denedim çook acıdı..acaba mastit mi oldun sen??sık sık emzir bakalım ememediği için sıkmış süt seni bence..
bide göğüs kalkanı çok işe yarıo kızlar..pedler daha çok acıtıyo hemde pede göğüs ucu yapışıo çocuk zor alıo gene acıo..hemde yara değince pede ben dayanamıyorum..aventin göğüs kalkanıyla geziyorum ben ucu bi yere değmeyince acımıyo o kadar..evde de kimse yokken gçğüslerim açık oturuyorum havalandırıyorum..hava alması da çok önemli..benimkinin ucundan da sarı iltahap gibi akıo ama emziriorum inşallah bişe olmaz anne sütü korur sanırım emzirmeden o iltahapı siliorum.ateş yapmadı bende inşallah bişe olmaz..hanzadem neyle sağcaksın??elektrikli acıttı da..denersen bana da haber ver
off cok uzuldum halınıze..umarım en kısa zamanda sıfa bulusunuz..rabbım bızlere yasatmaz ınsaallah..kımının sutu olur bebek emmez kımının gogsu yara olur emzıremez..kımıde emzırmek ıstemez..
canım gögüs kalkanı delikli zaten hava alıyor o o yüzden kuru tutuyor ve kremler işe yarıyor. ben çok faydasını gördüm. bu benim ikinci bebeğim ilkindede silikon gögüs uçları kurtarmıştı benii. ama bu bebeğim almadı onu bende herşeyi denedikten sonra kalkanlarda buldum çareyi.benim göğüserimde daha 2. gün yara olmaya başladı. öyle acıyodu ki bebişim emerken ben göğsümü tutup öyle sıkıyordum ki parmaklarım sızlıyordu. böyle 2 gün dayandım o zaman lansinoh kullanıyordum ama işe yaramadı açıkçası. doktor silikon göğüs ucu kullanmamı söyledi ben de hemen aldım. emerken daha az acıyordu. yine kreme de devam ettim. ayrıca sütümden göğüs ucuma sürüp kurumasını bekliyordum. bunun çok işe yaradığını duydum. kuru tutmak gerekiyormuş göğsü. böyle böyle 2 hafta sonra tamamen iyileşti çok şükür bir daha da olmadı. bazen acıyor o zaman yine sütümü sürüp kurutuyorum.
bi de kalkanı hiç çıkarmadıgını yazmıs biri. bennim bi arkadaşım da böyle yaptıgını söylemişti. havasız kaldıgı için bi süre sonra daha kötü olmuş.
ayrıca göğüs ucunda yara falan olursa mikrop kapmaması için karbonatlı suyla silmemi söyledi doktor. bebeğin ağzında pamukçuk olmaması için de aynı şekilde dilini silmemi önerdi.