How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Göğüs ve lazer lipo

Elifizmirsare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
55
18
3
43
merhaba arkadaşlar
Önümüzdeki salı günü göğüs büyütme ameliyatı ve sonrasında bel karın bölgesinden lazer lipo olucam ğöğüs pek korkutmuyor ama lazer lipo korkutuyor açıkcası fikirleriniz yapmam gerekenler tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum birde protez kas üstü 290 dedi de boy 163 kilo 55 nasıl küçükmü sizce

merhaba arkadaşlar
Önümüzdeki salı günü göğüs büyütme ameliyatı ve sonrasında bel karın bölgesinden lazer lipo olucam ğöğüs pek korkutmuyor ama lazer lipo korkutuyor açıkcası fikirleriniz yapmam gerekenler tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum birde protez kas üstü 290 dedi de boy 163 kilo 55 nasıl küçükmü sizce

merhaba nerde ve kime olacaksınız?bende karın,bel ve yan simitler için vaser düşünüyorum ama acaip korkuyorum.daha önce karın germe oldum ama son zamanlardaki haberler ve milletin sözleri canımı sıkıp korkuttu.fiyatlar deseniz uçmuş gidiyor ne tuttururlarsa..siz istanbulda msınız ?

merhaba nerde ve kime olacaksınız?bende karın,bel ve yan simitler için vaser düşünüyorum ama acaip korkuyorum.daha önce karın germe oldum ama son zamanlardaki haberler ve milletin sözleri canımı sıkıp korkuttu.fiyatlar deseniz uçmuş gidiyor ne tuttururlarsa..siz istanbulda msınız ?
İzmirde nejdet şişmana olucam canım önce göğüsü yapıcak lazer liposakşını bir ay sonrasında yapıcak bel karın ve simitleri inşallah iyi olur çok umut bağladım bu lazer liposakşına

İzmirde nejdet şişmana olucam canım önce göğüsü yapıcak lazer liposakşını bir ay sonrasında yapıcak bel karın ve simitleri inşallah iyi olur çok umut bağladım bu lazer liposakşına

bende o kadar çok istiyorum ki canım bel ve simitler için.kilom zaten var ama orda toplanmış resmen.ama korkuyorum acaip olursam gizli olmam gerek.bir de son zamanlarda çıkan haberler korkuttu açıkçası..lipo da fena ağrılar yapıyor diyorlar.o yüzden çekiniyorum 4 ayım var düğünüme olsam ne güzel olurdu aslında :(

bende o kadar çok istiyorum ki canım bel ve simitler için.kilom zaten var ama orda toplanmış resmen.ama korkuyorum acaip olursam gizli olmam gerek.bir de son zamanlarda çıkan haberler korkuttu açıkçası..lipo da fena ağrılar yapıyor diyorlar.o yüzden çekiniyorum 4 ayım var düğünüme olsam ne güzel olurdu aslında :KK43:
Bende dr beyle detaylı konuştum ağrı alınan yağ oranına göre değişir dedi tehlike ve riskde öyle dedi aslında benim kilom 56 boyum 163 zayıf bile duruyorum ama yanlar ve göbek çıkıntı yapıp kötü görünüyor alıncak yağda az inşallah çok ağrılı bir operasyon olmaz dr a çok güveniyorum 2 arkadaşım karın germe yaptırdı sorunsuz atlattılar

Bende dr beyle detaylı konuştum ağrı alınan yağ oranına göre değişir dedi tehlike ve riskde öyle dedi aslında benim kilom 56 boyum 163 zayıf bile duruyorum ama yanlar ve göbek çıkıntı yapıp kötü görünüyor alıncak yağda az inşallah çok ağrılı bir operasyon olmaz dr a çok güveniyorum 2 arkadaşım karın germe yaptırdı sorunsuz atlattılar
Merhaba ben de göğüs ve kalcamdan lipo düşünüyorum. Ben de izmirdeyim dr. Ariyorum. Siz yaptirdiniz mi nasil geçti? Dr. Dan memnun sunuz??

Merhaba ben de göğüs ve kalcamdan lipo düşünüyorum. Ben de izmirdeyim dr. Ariyorum. Siz yaptirdiniz mi nasil geçti? Dr. Dan memnun sunuz??
Göğüs büyütme yapıldı canım 20 gün oldu sayılır Güzel bir süreçti sıkıntı yaşamadım hiç şuan çok memnunum
Ocak ayındada lazer liposakşınım dr dan inanılmaz memnunum izmirde isen hiç maceraya girme direk git derim nejdet beye herşeyi ile mükemmel bir dr

iki ameliyat icin ne kadar fiyat istedi nejat bey?gercekten artik bir arkadasin yazdigi gibi fiyatlar uctu gidiyor nerdeyse almanya gibi ücret istiyorlar .........burda normal cünkü iscilik cok masrafli sigortali oldugu icin devletete cok para ödüyorsun

Back