Gögüs ve karinda kizariklik kasinti

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Ya kizlar dün aksam otururken sag gögüs kenarimda bi kasinti oldu oylede tatli kasiniyo ki ben kasidikca sanki dahada cogaldi ve yarim saat icinde gögüslerim ve karin üstüm kipkirmizi oldu evde bi tane merhem vardi kasinti icin falan ondan sürdum biraz kasinti dindi ama bugun sanki dahada kötü oldu göbek deligimden gögüslerimin yarisina kadar koltuk altima kadar uzaniyo hatta uyuz gibi kasiniyorum ve sanki milyonlarca minik kirmizi sivilce gibi seyler olustuYarin mutlaka dr ye gidicem ama böyle bisey yasayan gören duyan bi fikri olan varmi yardim edin umarim kötü bisey degildir ne olabilir ki bu?

bende kolumun iç tarafında oldu kılsız yerde. kaşındı sivilcelendi sonra bi baktım farklı bi kızarıklık dr egzama dedi krem verdi 2 gun kullandım gecti hamileyim fazla kullanmak istemedim ama gecti cok sukur

Ya benimde dirsek kisimlarimda falan arada kasinti kizariklik egzama türü bisey oluyodu ama kucuk bi kisim bu cok cabuk yaildi ve butun gögüs ve göbegimi kapladiegzama türü bisey oldugunu sanmiyorum alerji desem yeni yada degisik bisey iyip icmedim deterjan degistirmedim birden otururken oldu hatta böcek falan isirdi sandim once baya bi arandim soyundum falan ama kipkirmizi oldum yaa insallah bulasici falan degildir 2 yasinda oglum var

Ya kizlar simdi geldim dr den alerji dedi ama sanki oda emin degildi,kipkirmizi oldum uyuz köpek gibi kasiniyorum yokmu bi bilgisi olan allahin kulu bana yardim edicek

Ya buraya abuk sabuk bi baslik acmis olsaydim eminim yorum rekoru kirardi saglikla ilgili bi baslik nedense kimsenin ilgisini cekmemis ,kk ya giren binlerce kadindan bi tanesi bilemi benzer bi problem yasamadi gerci bi tanecik yasamiski bi kisi yorum yapmis sagolsun ama en azindan birilerinin merak etme bende yasadim gecti demesi bile beni cok rahatlaticakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…