slm 2 cocuk annesiyim gögüslerim sarktı ve karın catlaklarım cok ameliyaat olmak istiyorum fakat korkuyorum
(( yıllardır bende bu takıntı gecmedi karnım cok rahatsız ediyor
ameliyat olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim bu ay olmaya karar verdim çünkü ..tşk simdiden
Merhabalar,,,benim bugun tam 1 haftam oldu,20 ekim salı gunu kol toplama,
meme dikleştirme ve silikon ayrıca tam karın germe ameliyatı oldum,3 aralıkta tüp mide ameliyatı oldum ve 50 kilo verdim bu arada yaşım 26,kilo kaybımdan sonra inanılmaz igrenç oldugumu düşünüyorum ve hiç bir doktora soyunamam sandım,bir gun bu ameliyatı olmam gerektigini ve hayata baglanmam gerektigini düşündüm ve erkek doktordan randevu aldım,,,randevu sabahı asistanı beni arayıp doktorun cenazesi oldugunu soyledi yıkıldım ve bi arkadaşıma oturmaya gittim,tesadüfen memelerini kime yaptırdıgını sordum çok guzel duruyordu,,,özlem ablaya yaptırdım dur arıyım dedi benim cevabım asla arama bir kadına yaptırmam güvenmem dedim ama nasıl olduysa gittik ve o an evet bu kadın beni ameliyat etmeli dedim,,,ve o kadın benim hayatımı degiştirdi,,,ÖZLEM KARATAŞ SİLİSTRELİ...nasıl bu kadar ön yargılı olabildigime inanmıyorum,,,suan yaralarım var bişeye benzemiyorum ama o kadar mutluyumki anlatamam,memelerim anneanneminkinden binbeterdi,suan o kadar guzel duruyorlarki,doktorada kendimede nazar degdirecegim,perşembe gunu hastaneden çıktım,ozelden resim atabilirim,ameliyatım 6,5 saat surmuş,ertesi gunu ayaga kalktım,yani doktorum pozitifligiyle güler yüzlülügüyle tüm korkumu aldı,isterseniz ozelden telimi gonderebilirim,doktorunuz kim olursa olsun ama once ona guvenin sakın emin olmadan masaya yatmayın,,,ben guvendim sonuç çok güzel daha şimdiden inşallah dahada guzel olacak,,,inşallah biran evvel ameliyatınızı olup saglıgınıza kavuşur ve aynaya baktıgınızda çok mutlu olursunuz