simdi bende bu konuyu acicaktim ayni durum bendede varyazlari benim icin resmen kabus yüzümdedede var hormon testi yaptirdim hicbirsey cikmadi degerlerim normalmis genetik olabilir dedi ama bizim ailede hickimsede tüylenme yok bende merak ediyorum ne yapilabilir?
doktor aslanpencesini 3 ay denedikten sonra belki sonuc alabilirsin dedi ama oda belki[/QUOTE
ya inşallah işe yarar belki bende alıp denerim. netten baktım baya şeye iyi geliyomuş galiba inşallah bunada çare olur
benimde göbeğimin altından göğsüme kadar çizgi gibi tüy var göbek çevresini bir kere aldırdım minik kısmını tabii..merhaba arkadaşlar
benim sorunum vücudumdaki tülenmelerle alakalı. göğsümde, göğüs aramda ve karnımda tüylenme var. göğsümdekiler kalın ve siyah ayrıca gittikçe çoğalıyorlar. göğüs aram ve göbeğimdekiler siyah olmasına rağmen kalın değiller. ama fazla belli oluyolar yinede. hormonal bi bozukluk var mı bilmiyorum ama öyle olsa bile nasıl kutulabilirim bu kıllardan? çok fazla moralim bozuluyoorr( yardım edin lütfenn
benim bi arkadaşımda koluna kullanmıştı sarartıcıyı. sapsarı oldular ama kalınlaşıp uzamıştılar bana çok itici geldi o yüzden. seninkilerde öyle oldu mu? birde hangi marka senin kullandığın onuda söyler misin?Aynı şekilde benimde göbeğimden göğsüme kadar ince bir çizgi halinde var o kıllar. Ama zaten her tarafımdaki kıllarla uğraştığımdan bi de onlara vakit ayıramıyorum. Yaz geldi mi sarartıcı kullanarak giyiyorum bikinimi. orayı da almaya başlarsam resmen eziyet olur benim için.
hangi marka peki kullandığın sarartıcı?benimde göbeğimin altından göğsüme kadar çizgi gibi tüy var göbek çevresini bir kere aldırdım minik kısmını tabii..
elimle kapatmaktan sıkıldım,bıktım!
almak istemedim bu yüzden sarartıcıyla sararttım. bel kısmımda da çok tüy var güneşten sarardılar bende kararınca daha çok ortaya çıktılar ama belime bakmamaya çalışıyorum
sarartıcı uzatıyor diyorlar ama favorime kullanıyorum hala bi uzama göremedim ben..
vivet canımhangi marka peki kullandığın sarartıcı?
ya ben aslında sarartıcıdan önce iğneli epilasyon düşünüyorum ama bilemedim bi türlü. sarartıcı kullanıpta yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum açıkçası. ama epilasyonda her zaman işe yaramıyo ve acıyo diyolar. kararsızım. gerçi şuan öğrenciyim yani epilasyon falan yapamam ama sarartıcıda daha kötü yapabilirYok hiç öyle bir durum olmadı bende. Sesu'nun sarartıcısını kullanmıştım. Ama ben kullanmadan önce bir arkadaşım da aynı şeyden şikayet etmişti. ama benim tüylerimde öyle bir sıkıntı yaşamadım. O kollarına kullanmıştı gerçi. Bilemiyorum arada fark var mı.
peki görüntüsü eskisine nazaran daha iyimi?benim tüylerimi uzatmadı o konuda bir şey diyemem ama sertleştiriyor o bi gerçek kızlar
o çizgi gibi dediğim kısma komple sürmedim. göğsüme yakın yeri bıraktım ellemedim ordaki tüyler normal sararttıklarım hafif sert...
favoriler normal güneşte belli oluyorlar tabi siyah siyah gözükmesinden iyidir.. göbeğime daha yeni yaptım yarın güneş görecek onlar da bakalım pişman olacak mıyım...peki görüntüsü eskisine nazaran daha iyimi?
ya ben aslında sarartıcıdan önce iğneli epilasyon düşünüyorum ama bilemedim bi türlü. sarartıcı kullanıpta yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum açıkçası. ama epilasyonda her zaman işe yaramıyo ve acıyo diyolar. kararsızım. gerçi şuan öğrenciyim yani epilasyon falan yapamam ama sarartıcıda daha kötü yapabilir
asıl sorun güvenilir bi yere yaptırmak çünkü bazıları daha kötü olabiliyoBen sadece yaz aylarında kullanıyorum ben de düşünüyorum epilasyonu. Acısa da bir seferlik birşey öyle düşünmek lazım. Yoksa hep bunlarla uğraşmak zorunda kalcaz.
inşallah pişman olmazsın tatlım :)favoriler normal güneşte belli oluyorlar tabi siyah siyah gözükmesinden iyidir.. göbeğime daha yeni yaptım yarın güneş görecek onlar da bakalım pişman olacak mıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?