Yazdıkların hamilelik belirtileri bence test yapArkadaşlar adetimden önceki üç gün önce prezervatif içimde kaldı ama hemen çıkartmıştım. Sonra olmam gereken zamanda adet oldum. Ama az geldi ikinci günden sonra. siyah-kırmızı ve üçüncü günden sonra kahverengi gelmeye başladı birde iki damla pembe kan geldi. Şimdide adetim biteli 1 hafta oldu göğüs ağrısı ve baş ağrısından ölüyorum. Göğüs diplerim aşırı acıyor sütyen takamıyorum. Aklıma hamilelik gelmyior çok düşük bi ihtimal diye. Daha önce böyle ağrıları yaşayan oldu mu
Daha önce yazmıştım hamileliğe sebep olmaz demişlerdi bende o yüzden ihtimal vermedim ama olur mu ki hemen çıkartmıştım ki adet de gördümYazdıkların hamilelik belirtileri bence test yap
Canım anca adetin 2 gün geçse çıkarAma baş ağrım ve göğsümğn dipleri aşırı ağrıyor test yapsam çıkarmı 2 hafta oldu daha
Valla sorduğumda millet ne kadar deniyor olmuyo falan diye de cevap verdilerNeden sebep olmaz prezervatif içinde kaldı diyorsun minnacık delik açılıyor hamile kaliyorlar bumu olmicak şey
millet ne kadar deniyor olmuyor çünkü belki yumurtlamda sorun vardır sende yoktur ilk ilişkide hamile kaliyorsundur olamazmi benim eltim ilk gecede hamile kalmışValla sorduğumda millet ne kadar deniyor olmuyo falan diye de cevap verdilerondan bende ihtimal vermedim
Kimisi olmuyor kimisi oluyor bunu o millet bilemez.. Herşey telike ne yazık ki.Valla sorduğumda millet ne kadar deniyor olmuyo falan diye de cevap verdilerondan bende ihtimal vermedim
Öyle tabi ama ben hemen çıkartmıştım içimden sonra yıkanmıştım da o yüzden ihtimal vermediler test de şimdi çukmayacaksa bekleyecez dmrektir bu diğer adetimillet ne kadar deniyor olmuyor çünkü belki yumurtlamda sorun vardır sende yoktur ilk ilişkide hamile kaliyorsundur olamazmi benim eltim ilk gecede hamile kalmış
Evet iite mecbur Adetimi beklemem lazım herhalde Testten çıkmıyorsaKimisi olmuyor kimisi oluyor bunu o millet bilemez.. Herşey telike ne yazık ki.
Aynen öyle canım bekle adetini bakalım ne olur..Evet iite mecbur Adetimi beklemem lazım herhalde Testten çıkmıyorsa
Adetini bekle hemen yıkanmak çözüm değilÖyle tabi ama ben hemen çıkartmıştım içimden sonra yıkanmıştım da o yüzden ihtimal vermediler test de şimdi çukmayacaksa bekleyecez dmrektir bu diğer adeti
Bakalım süt bezlerin ağrıyodur dedi annem herkese olabilir belli yaştan sonra falan dediAdetini bekle hemen yıkanmak çözüm değil
İnşallah yokturBakalım süt bezlerin ağrıyodur dedi annem herkese olabilir belli yaştan sonra falan dedi