Göğüs ucunda siyahlık

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
Kendini fazla inceleyen biri degilim. kontrollerimi ihmal ettim.

Prolaktin yuksekligi var. daha evvel sol gogsumden hafif akıntı da olmuştu (2015 yılı)

Bugun bu sebeple endokrinolojiye gittim. Göğüs sikayetimi ve ailedeki kanser vakasini da soyledim ancak meme ultrasonu istemedi.

eve geldim. banyo yapmadan once gogsumu kontrol edeyim dedim. Göğüs uçlarımın ozellikle de sol gogsumun (süt kanalı genislemesi ve kistik lezyon olan) ucunun aşırı siyah oldugunu farkettim. tansiyonum düştü bir an sendeledim korkudan. koyu morumsu ve siyah. boyle degildi ten rengiydi. ben de beyaz tenliyim.

ya bi suredir kendimi incelemedim, dogal gelisim sureciyle gogus renk degistirdi, ya prolaktin etkiliyor, adetim dün bitti, fibrokistik meme benimkiler, ya bundan, ya da .... o hastaligin adini almak istemiyorum.

benzer durum yasayan varmi?

Gebelik ihtimali var mı? Benim göğsüm gebelikte renk degistirdi

Gebelik ihtimali var mı? Benim göğsüm gebelikte renk degistirdi
hayir yok. adetim bugun bitti. anne tarafı da hep ten rengidir. banyodan sonra tekrar kontrol ettim biraz daha normale dönmüş ama aynada ilk gordugum renk resmen koyu mor ve siyah arasi idi.

detay incelemek icin ucunu sıktım baktim şuanda sızısından duramiyorum. prolaktin sebepli burada sut kanallari genislemesi ve kistik lezyon var idi

hayir yok. adetim bugun bitti. anne tarafı da hep ten rengidir. banyodan sonra tekrar kontrol ettim biraz daha normale dönmüş ama aynada ilk gordugum renk resmen koyu mor ve siyah arasi idi.

detay incelemek icin ucunu sıktım baktim şuanda sızısından duramiyorum. prolaktin sebepli burada sut kanallari genislemesi ve kistik lezyon var idi

Tekrar doktora görün istersen ne olur ne olmaz canim

Tekrar doktora görün istersen ne olur ne olmaz canim
doktordan geliyorum ve de söyledim. akıntı oldugunu da soyledim. elime kitle geldigini de soyledim acip kontrol dahi etmedi. bazen basimi taslara vurasim geliyor. bir tetkik istemek neden bu kadar zorlarina geliyor? illa bir tetkinin istenmesi icin şakır şakır iltihap ya da kan mi akmasi lazim bir yerimizden

X