• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucunda çıkan tüyler

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Hanımlar meme halkasında çıkan tüylerden nasıl kurtulabilirim? 2 tel çıkıyor cımbızla çekerken canımdan can gidiyor ya 🤦🏻‍♀️ lazere gideyim diyorum da memeye zarar verir mi? Bir de ben protezliyim 🤷🏻‍♀️ bir bende bi var acaba, sizde var mı?

Hanımlar meme halkasında çıkan tüylerden nasıl kurtulabilirim? 2 tel çıkıyor cımbızla çekerken canımdan can gidiyor ya 🤦🏻‍♀️ lazere gideyim diyorum da memeye zarar verir mi? Bir de ben protezliyim 🤷🏻‍♀️ bir bende bi var acaba, sizde var mı?
Canım yıllar önce bı arkadaşımla hamama gitmiştik.
Kız göğsünü sabunladi falan.bana dedi ki ya canım baksana burada kıllar var.bende ilk defa orada gördüm.
Öyle çok değil 4-5 tane falan.
Aradan yıllar geçti benim göğüs etrafinda da çıktı aslında ayiplamamistim 🤦
Onları kopartmak çoğalmasına sebep oluyor ya keşke hiç cımbızla almadan bı çözüm olsa 😔
Konunun takibindeyim inşallah çözüm vardır.

Sorun değil aslında bir ikiyse ve rahatsız okuyorsan ucunu kapatarak lazerle atış yapıyorlar. Benimde var bir iki gibi ama cansız hiç rahatsiz etmiyo beni.cimbiz iyice güçlendirir cımbız kullan ma derim

Sorun değil aslında bir ikiyse ve rahatsız okuyorsan ucunu kapatarak lazerle atış yapıyorlar. Benimde var bir iki gibi ama cansız hiç rahatsiz etmiyo beni.cimbiz iyice güçlendirir cımbız kullan ma derim
Bendeki ayva tüyü gibi değil kalın telli, lazere gideyim diyorum da silikona zararı olur mu bilemedim. İğneliden de korkuyorum 🥺

Canım yıllar önce bı arkadaşımla hamama gitmiştik.
Kız göğsünü sabunladi falan.bana dedi ki ya canım baksana burada kıllar var.bende ilk defa orada gördüm.
Öyle çok değil 4-5 tane falan.
Aradan yıllar geçti benim göğüs etrafinda da çıktı aslında ayiplamamistim 🤦
Onları kopartmak çoğalmasına sebep oluyor ya keşke hiç cımbızla almadan bı çözüm olsa 😔
Konunun takibindeyim inşallah çözüm vardır.
Siz neyle alıyorsunuz 😞

Siz neyle alıyorsunuz 😞
Açıkçası hiç almadım.oyle duruyorlar.3 tane zaten ama tüy değil kaş teli gibi.
Lazere yakar diye düşünüyorum ben.yani ben yaptırmam acikcasi korkuyorum.
Ama cımbız gerçekten cogaltiyor ve kalinlastiriyor diye biliyorum.

Bendeki ayva tüyü gibi değil kalın telli, lazere gideyim diyorum da silikona zararı olur mu bilemedim. İğneliden de korkuyorum 🥺
İğneli yapmazlar oraya sanmıyorum. Benim de var bir iki tane, cımbızla alıyorum ama çoğalmadı yıllardır. Eşim rahatsız olmasın diye alıyorum daha çok.

Ayva tüyü gibiyse iğneli daha iyi sonuç verir.cimbiz yapma bidaha.pudrali eldivenler var ya onu dene.
benim koltuk altımda tek tük kaldı lazerden sonra eldivenle alıyorum.ve hiç kalinlasmadilar dahada cansız oldular.

Epilatörle aliyorum ben de kızlar.Herkeste vardır diye düsünüyorum pek kıllı sayilmamama ragmen oraya attırmıs 1-3 adet :olamaz:

Aynı dert bende de var cımbızla hatta çoğaldı. Burada bir konuda okumuştum göğüs ucumuzunda önemli birsey vaRmis sinir gibi inanın hatırlamıyorum belki diğer konularda cikar . Cımbızla almayın ağda vs kullanmayın sadece kesin yazıyordu . Yorumlarınızı çözümleri okuyacağım takipteyim .

Aynı dert bende de var cımbızla hatta çoğaldı. Burada bir konuda okumuştum göğüs ucumuzunda önemli birsey vaRmis sinir gibi inanın hatırlamıyorum belki diğer konularda cikar . Cımbızla almayın ağda vs kullanmayın sadece kesin yazıyordu . Yorumlarınızı çözümleri okuyacağım takipteyim .
Kesmekle de olmuyor ki ben jiletle dikkatlice kesiyorum ama nokta nokta duruyor hiç hoş değil 🥺

Ayva tüyü gibiyse iğneli daha iyi sonuç verir.cimbiz yapma bidaha.pudrali eldivenler var ya onu dene.
benim koltuk altımda tek tük kaldı lazerden sonra eldivenle alıyorum.ve hiç kalinlasmadilar dahada cansız oldular.
İğneli çok korkutuyor beni, bir arkadaşım göbeğine yaptırmıştı 3. İğneyi soktuktan sonra dayanamadı bıraktı. Meme ucuna düşünemiyorum bile

Back