Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm nasıl çıkmadı 21 yaşında anlamadım. doktora gitmedin mi hiç?
göğüs uçlarım daha çıkmadı derken anlatmak istediğiniz nedir anlamadım bengitmem mi gerekiyor
göğüs ucum olması gereken yer dümdüz yani bi uç yok ordagöğüs uçlarım daha çıkmadı derken anlatmak istediğiniz nedir anlamadım ben![]()
bence doktora gitmelisingöğüs ucum olması gereken yer dümdüz yani bi uç yok orda
e benimde çıkmadı bi problem mi oluyo şimdi.bazen çıkık bazen değil.kimsenin bildiği bişey yok mu
yardımcı olacak biri???
angi bölümebence doktora gitmelisin
tamam tsekkür ederimendokrinoloji olabilir bence kalıtsal yada hormonal bir bozukluk varsa
merhaba bende normal sanıyordum göğüs uçlarımın olmayışını annemde hep emzirince çıkar feln derdi ama bu ciddi bir konuymuş. süt kanallarının kısa olmasından kaynaklanıyormuş ve ileri de ucun olmadığı için çocuk emzirirken sorun olabiliyormuş. sana kesinlikle avent niplette'yi öneriyorum bende burdan öğrendim ve çok az kullanmama rağmen uçlarım biraz çıktı.sürekli kullanmak lazım .bence kesinlikle araştır sendetamam tsekkür ederim