Çoğaldı mi peki hormonlarina baktirdinmiMaalesef hayır canjm ağda ile alıyorum
Çok mu fazla tuylenmen hangi testte belli olur ki bu kistin varmiYok cogalmadi hormon bozuklugum vardı tedavi gördüm ama hormonlar hariç hic bisi duzelmedi
Ben zamanında çok bilincsizce bayaa jilet kullandım testosteron 0.447 çıktı referans aralığı 0.82 yani yarısı çıktı benim jilet yapmış olabilir mi bide ben 1 kürtaj geçirdim hormonlar tamamen değişti etkisi olur muGöbeğimde de vardı ama orasinida ağda ile azalttim. Bu yüzden lazere gidicem biktim uğraşmaya.. Hormon testi ile ki testesteron hormonu yüksekliğinden kaynaklaniyormus tatlim
Işte ben jilet vurdum malesefBen hiç jilet vurmadim ve bekarimda ama senin o yüzden kaynaklı olabilir canım
Valla ağda cogaltiyo diyenlerde var eldivenle yap diyende napcam bilemedim lazer düşündüm zarar veriyo diyenlerde ciktiSimdi hala varsa ağda yapmaya baslasan iyi olur
Ya elim kirilsaydida jilet e dokunmasaydim:) aslan pencesi öneriyor lar bide denedinmiBende cogaltmadi canım ama ikisinide dene ona göre bak devam et.. Lazer hormonları bastırıyor ama tamamen temizlik en iyisi ugrasmiyon bir daha..
Ya bilemedim ne yapsam Adetlerin nasıl peki duzenlimi:) onu hic duymadım karınca yumurtası yağını duydum ben ama denemedim :)
Anladım canimm sen kaç yasindasin bu aradaEvet çoğu zaman düzenli ama şimdi idrar yolu iltihabından dolayı ilaç kullaniym o ilaçlar bozdu biraz duzenimi
22 yaşındayım ben24 :) sen?