- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok morelim bozluyor annem git şu göğüslerini bi göster dior her gördüğünde kzııyor modelim bozluyor. Göğüs cerahınamı gidicem acaba bilmioyorumkiCanım benim sol gögüs uçu yok
3 çoçuk annesiyim emzirirken başlarda çok sıkıntı çektim hamile kalmada bir sıkıntı olmaz,emzirirken sıkıtılı bunun için abaratlar veriliyor yani ilk bebek için teçrübesizlikten bayağı sıkıntı çektim .Şimdi senin gibi düşünüyorum en başından açaba bir dr görünsemeydi bence bir görünmende fayda var...
Morelini bozma tatlım eğer estedik açısında rahatsızan bence görün ama sağlık açısından herhangibi bir sorun olmuyor evet bebekte biraz teçrübeszizlik oluyor ama sağlık açısından önemli değilÇok morelim bozluyor annem git şu göğüslerini bi göster dior her gördüğünde kzııyor modelim bozluyor. Göğüs cerahınamı gidicem acaba bilmioyorumki
valla ben 9 ay boyunca silikon uçla emzirdim,sonra bi 9 ay da uçsuz emzirdim(artık çıkmışlardı)bi de emzirme konusu sabır işidir ve gerçekten istemekle de alakalı,hemen pes etmeyip mücadele edersen bi şekilde emzirilir diye düşünüyorum(istisnalar vardır muhakkak,bebeğin ısrarla reddetmesi gibi)eğer mamayı dayarsanız bebek ona alışır,ama mücadele edip emzirirseniz hele de sütünüzün çok gelmesi için çaba sarfederseniz o bebek emer.bir gün çocuğunuz olursa aklınızda bulunsun:sabır ve mücadele... unutmayın