1 haftalık anneyim ve ilk bebeğim. Bu yüzden deneyimsizim. Doğumun 2.gününden beri göğüs uçlarım yara içinde. Önce çatladı şimdi de o kadar dayanılmaz ağrıyor ki bebeğimin ağzı değince bağırıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötüyüm. Ağlayarak emziriyorum. Dudaklarımı ısırmaktan dudaklarım şişti. Lanolin kullanıyorum ama hala bir etkisi olmadı ve acım çoğalıyor. Nolur bana bir çare
ben soğan koymuşum gögsüme.. inanilmaz iyi geldi birini koyuyordun digerini emziiordum yer degiştimişim..bi haftada iyileşmişim.
bide ayva çekirdegi de çok iyi geliyormuş.susam yagi da sürdüm..
ben neler denedim herşeyi..
soğan en iyi gelendir.
Canım benim de sağ göğsüm olmuştu.ilk haftalar .Ben de o göğsümu verirken çok korkardım.Bagirmamak için kendimi zor tutardım.Lansinoh un göğüs ucu kremini kullandım.Hemen geçirdi..
1 haftalık anneyim ve ilk bebeğim. Bu yüzden deneyimsizim. Doğumun 2.gününden beri göğüs uçlarım yara içinde. Önce çatladı şimdi de o kadar dayanılmaz ağrıyor ki bebeğimin ağzı değince bağırıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötüyüm. Ağlayarak emziriyorum. Dudaklarımı ısırmaktan dudaklarım şişti. Lanolin kullanıyorum ama hala bir etkisi olmadı ve acım çoğalıyor. Nolur bana bir çare