• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus ucu yarasina cozum bulanlar

Frb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
21
43
38
Meraba benim 4 aylik bebegimi emzirirken göğüsumu damagina kistirdi gogusum kesik kesik oldu gogusumu veremiyorum kaniyo ne iyi gelir başına boyle bi durum gelen varmi

Meraba benim 4 aylik bebegimi emzirirken göğüsumu damagina kistirdi gogusum kesik kesik oldu gogusumu veremiyorum kaniyo ne iyi gelir başına boyle bi durum gelen varmi
Canım millwayin lanolin kremi iyi gelebilir ben ilk günlerimde kullandım bide ayva çekirdeğini az suda bekletip jel kıvamına gelince sürersin. Kantaron yağı ve kakao yağı da iyi geliyormuş ancak o yaralar bir kaç gün sürer malesef çok dayanamıyorsan pompayla sağ o da acıtır ama ısırma riski yok.

15 gun oldu ya bi turlu gecmiyo pompada kanatiyo yine de tesekkur ederim

Mrb.bende 2 aydır çekiyorum.4 aylık oğlum var.2 tüp garmastan bitirdim biraz rahatlatıyordu ama son zamanlarda oda ii gelmedi yaralar tekrarladı.lansinoh hiç fayda etmedi.ayva çekirdeğide geçirmiyo ama rahatlatıyo.balmumuda denedim hiç faydası olmadı onunda.zeytinyağıda kesin çözüm olmadı bnm için...çatlakların acısınamı dayanayım yoksa emzirdikten sonra ki sancıyamı.emzirdikten sonra bembeyaz oluyodu ucu.kollarıma vuruyodu sancısı.ara arada tekrarlıyodu.fito diye krem kullanıyorum şimdi 2 gündür rahatım sancılarım yok denecek kadar azaldı.çatlaklarda kapanmaya döndü ama inşallah tekrarlamaz.diğer kremler gibi fazla pahalıda değil.her emzirme sonrası sürüyorum ve her emzirmeden önce bebe şampuanıyla yıkıyorum bol suyla.kime hangi krem ii gelir tabi belli olmaz denemekte fayda var..inşaallah emzirmenin tadını çıkarırız... :)

Öncelikle çok geçmiş olsun Yen'i Doğum yapmış ve ilk çocuğumda bu yaralardan çok çekmiş biri olarak tecrübemi paylaşmak isterim Doğumdan sonraki göğüs yaralarımı ne kullandıysam geçiremedim sadece bepantenin yara spreyi var bir de kremi her emzirmede dönüşümlü olarak göğsüne sürüyorsun ancak bebeğini emzireceğin zaman silmen veya yıkaman gerekiyor ben 2 günde faydasını gördüm inşallah sen de görürsün

Öncelikle kantaron yağı sürüp kanamasını durmasına ve yaranın kabuk bağlamasına yardımcı olun. Sonrasında da genel cerrahın bana tavsiyesiydi ve her aklıma geldiğinde Allah razı olsun derim. Ne sürdüysem fayda etmedi, doktor "göğsünü itebildiğin kadar it bebeğin ağzına boğulacak diye korkma o kendini korur . Bu şekilde emzir "dedi. 2-3 günde geçti yaralarım çok şükür. Hala bile aynı yöntemle emziririm dişleri çıkmasına rağmen ısırma problemi yaşamadık.

Öncelikle kantaron yağı sürüp kanamasını durmasına ve yaranın kabuk bağlamasına yardımcı olun. Sonrasında da genel cerrahın bana tavsiyesiydi ve her aklıma geldiğinde Allah razı olsun derim. Ne sürdüysem fayda etmedi, doktor "göğsünü itebildiğin kadar it bebeğin ağzına boğulacak diye korkma o kendini korur . Bu şekilde emzir "dedi. 2-3 günde geçti yaralarım çok şükür. Hala bile aynı yöntemle emziririm dişleri çıkmasına rağmen ısırma problemi yaşamadık.
Teskkur ederim

Tesekkur ederim ne sursrm gecmiyo artik aciya aciya gogsum veriyiom bebegime

Benim de ikizlerim var ve 3 aydir bu derdi cekiyorum 1 dr.a başvurdum kullandiklarim ise yaramadi.simdi tekrar birine gideceğim..hep kizarik ve hassas..emmelerinden mi kaynaklaniyor bilmiyorum

Cok zor oluyor ya size de gecmis olsun ben gogusumu vermeye korkar oldum

kantaron yağı,hindistan cevizi yağı,aloevera jeli... kim ne dediyse hepsini yaptım.Aklınıza ne geldiyse hepsini denemiş ama hiçbir faydasını görmeyen biri olarak mor renkli coresatin derdimin dermanı oldu ! alın bana dua ediceksiniz :)

Back