Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım millwayin lanolin kremi iyi gelebilir ben ilk günlerimde kullandım bide ayva çekirdeğini az suda bekletip jel kıvamına gelince sürersin. Kantaron yağı ve kakao yağı da iyi geliyormuş ancak o yaralar bir kaç gün sürer malesef çok dayanamıyorsan pompayla sağ o da acıtır ama ısırma riski yok.Meraba benim 4 aylik bebegimi emzirirken göğüsumu damagina kistirdi gogusum kesik kesik oldu gogusumu veremiyorum kaniyo ne iyi gelir başına boyle bi durum gelen varmi
Meraba benim 4 aylik bebegimi emzirirken göğüsumu damagina kistirdi gogusum kesik kesik oldu gogusumu veremiyorum kaniyo ne iyi gelir başına boyle bi durum gelen varmi
Teskkur ederimÖncelikle kantaron yağı sürüp kanamasını durmasına ve yaranın kabuk bağlamasına yardımcı olun. Sonrasında da genel cerrahın bana tavsiyesiydi ve her aklıma geldiğinde Allah razı olsun derim. Ne sürdüysem fayda etmedi, doktor "göğsünü itebildiğin kadar it bebeğin ağzına boğulacak diye korkma o kendini korur . Bu şekilde emzir "dedi. 2-3 günde geçti yaralarım çok şükür. Hala bile aynı yöntemle emziririm dişleri çıkmasına rağmen ısırma problemi yaşamadık.
Fito krem mutlaka deneyin kesin çözüm ama bı sure silikon göğüs koruyucu kullanırsanız emzirirken yaralar çok daha kolay iyileşir.Tesekkur ederim ne sursrm gecmiyo artik aciya aciya gogsum veriyiom bebegime