Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc ne oldu acaba canimArkadaşlar benım göğüs ucumda koyu sarı renklı kabuklasmalar oluyor. Doktora gıtıım bır sonuc cıkmadı bır sene sonra evlenıcem ama cok kotu bır goruntu var bır turlu kurtulamadım arasıra dusuyor sonra yenıden cıkıyor benım gıbı olan fıkrı ya da dusuncesı olanlar var mı
Canım sende de var sanırım sen doktora gittin mi .Sonuc ne oldu acaba canim
Emziriyorum ben ondan olmustu zeytinyagi surdum ve madacassol krem surdum gectiCanım sende de var sanırım sen doktora gittin mi .
Merhaba acaba yaralarınız geçti mi tedavisi var mıymış bilgi verebilir misiniz benimde kaç yıldır sorunum bu lütfen yardımcı olunbende senin gibiyedim inanamazsın gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse bütün bölümleri gezdim doktorlarda anlamıyordu krem veriyorlardı ama nafile artık annem benim üzüldüğümü görünce gitmiş aktara :sinifsinif: aldım inan bir hafta içinde işe yaradı düşürdü ancak devam etmeyince yine çıktı. Neyse öemnli bişey olmasında bende başlayım diyorum iyileşinceye kadar hergün sürerim ne yapayım bende tek benim sanıyordum meğer benim gibiside varmış :gitme: neyse canım buğday yağını dene gelişmeleri bekliyorum inşallah sendede işe yarar ama mümkün olduğunca çatlak yerlrin içine girmesini sağla yatmadan önce sürersen daha iyiolur :lepi:
Siz çözüm bulabildiniz mi acaba?Anladım canım seninki emzirmeyle alakalı bi durum.Rabbim herkese şifalar versin inşallah
Merhaba ilaç isimlerini öğrenebilir miyim?arkadaşlar konuyu yeni gördüm..aynı sorun bende de 3-4yıldır vardı,benmde gezmediğim doktor kalmadı..cildiyeci,göğüs cerrahı, genel cerrah..ama sonunda iyi bir doktor buldum veee geçtii...inanamadım..2 ilaç verdi ve kurtuldum...ilaç ismi sanırım yasak ama hala sorunu olanlar öğrenmek isteyenler özelden msj atabilir...herkese geçmiş olsunnn
Ben de yıllardır tedavi için uğraşıyorum. Kalsipotriol ile ilgili makaleler var. Soyup bir süre iyileşme sağlıyor. Daha sonra nüks oluyor ama. Başka çözüm bulan var mı bilmiyorum güncel olarak.Merhaba ilaç isimlerini öğrenebilir miyim?
lütfen bna yardımcı olur musunuzarkadaşlar konuyu yeni gördüm..aynı sorun bende de 3-4yıldır vardı,benmde gezmediğim doktor kalmadı..cildiyeci,göğüs cerrahı, genel cerrah..ama sonunda iyi bir doktor buldum veee geçtii...inanamadım..2 ilaç verdi ve kurtuldum...ilaç ismi sanırım yasak ama hala sorunu olanlar öğrenmek isteyenler özelden msj atabilir...herkese geçmiş olsunnn