Göğüs ucu yarasi

Ay çok uzun sürmüş ya ben katlanabilir miyim bilmiyorum o kadar çok mu sancılıydı sizin kanıyor muydu
Bu arada Allah bağışlasın 7 ayı doldurmuşsunuz inşallah ben de kazasız belasız o günlere ulaşırım. Şu an 2 haftalık bebeğim sürekli emzirmek gerekiyor ve çok tedirgin emziriyorum.

Bu arada Allah bağışlasın 7 ayı doldurmuşsunuz inşallah ben de kazasız belasız o günlere ulaşırım. Şu an 2 haftalık bebeğim sürekli emzirmek gerekiyor ve çok tedirgin emziriyorum.
Ben hayatımda öyle bir acı yaşamamıştım o derece sancılı 3 ay geçti.. Hatta herkese ben bu çocuğu 6 ay bile emziremem göğüs uçlarım kopup gider diyordum :)) ama çok şükür düşüncelerim değişti, şuanda o emmeyi ne zaman bırakırsa o kadar devam ederim emzirmeye diyorum. Canınız yansa da pes etmeyin dayanın, sonra herşey çok güzel oluyor :)

çok beter illet bir acı ağlayarak emzirdiğim günler olmuştu herşeyi denedim kim ne dediyse yaptım! coresatinin morundan çok memnun kalmıştım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…