• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yarasi

Ay çok uzun sürmüş ya:KK43: ben katlanabilir miyim bilmiyorum o kadar :KK43: çok mu sancılıydı sizin kanıyor muydu
Bu arada Allah bağışlasın 7 ayı doldurmuşsunuz inşallah ben de kazasız belasız o günlere ulaşırım. Şu an 2 haftalık bebeğim sürekli emzirmek gerekiyor ve çok tedirgin emziriyorum.

Bu arada Allah bağışlasın 7 ayı doldurmuşsunuz inşallah ben de kazasız belasız o günlere ulaşırım. Şu an 2 haftalık bebeğim sürekli emzirmek gerekiyor ve çok tedirgin emziriyorum.
Ben hayatımda öyle bir acı yaşamamıştım o derece sancılı 3 ay geçti.. Hatta herkese ben bu çocuğu 6 ay bile emziremem göğüs uçlarım kopup gider diyordum :)) ama çok şükür düşüncelerim değişti, şuanda o emmeyi ne zaman bırakırsa o kadar devam ederim emzirmeye diyorum. Canınız yansa da pes etmeyin dayanın, sonra herşey çok güzel oluyor :)

çok beter illet bir acı:( ağlayarak emzirdiğim günler olmuştu herşeyi denedim kim ne dediyse yaptım! coresatinin morundan çok memnun kalmıştım bende..

Back