İğneli Epilasyon Göğüs ucu ve arası epilasyon

evet o gun jiletleyip gelin dedi .. 15 gun sonra kontrole de jiletleyin dedi.. o da garip.. of ankaradan geldim buraya yer de bilmiyorum.. bikac yer gezdim makinesini begendigim tek yer ozel hastane bir de ama ankarada halletmedigime cokk pismanim cokk.. biraz azalsa igneliye mi gecsem eger begenirsem bu yeri.. off offff

lazerde kıl bitmediği için fark eden bir şey olmaz.. Lazerle siyahlarım gitsin kalanlara iğneli yaptırırım olmuyor maalesef çünkü lazerle kıl gitmiyor çıkış süresi uzuyor, konforlu, batık kızarıklık olmuyor sadece bu kadar.. jilet için bana da aynısı söylendi de size de söylendi mi onu merak etmiştim.

evet ne kadar işlem o kadar para :))

peki canım sen hangi şehirdesin umarım aynı yerdeyiz de bana gittiğin yeri önerirsin..
çünkü bu işlemi işinin ehline yaptırmak çok önemli..
çok soru soruyorum kusura bakma :1: ben lazere giderken tüyleri jiletle temizliyordum, iğneli de nasıl oluyor alıyor musun tüyleri giderken?

peki canım sen hangi şehirdesin umarım aynı yerdeyiz de bana gittiğin yeri önerirsin..
çünkü bu işlemi işinin ehline yaptırmak çok önemli..
çok soru soruyorum kusura bakma :1: ben lazere giderken tüyleri jiletle temizliyordum, iğneli de nasıl oluyor alıyor musun tüyleri giderken?

Ben İzmir de yaşıyorum gerçekten bu işi uzmanına yaptırın hangi şehirde olursanız olun.. İğnelide uzatabildiğin kadar uzatıyorsun kılları dokunmak yok sadece makasla kısaltmana izin veriyor o da yüz bölgesi için ben göğüs ucu için 6 ay ellemiştim ne kadar uzatırsan o kadar kısa sürede sonuç alırsın işleminden. Kılların uzamış vaziyette gidiyorsun tertemiz çıkıyorsun :)))

Ben İzmir de yaşıyorum gerçekten bu işi uzmanına yaptırın hangi şehirde olursanız olun.. İğnelide uzatabildiğin kadar uzatıyorsun kılları dokunmak yok sadece makasla kısaltmana izin veriyor o da yüz bölgesi için ben göğüs ucu için 6 ay ellemiştim ne kadar uzatırsan o kadar kısa sürede sonuç alırsın işleminden. Kılların uzamış vaziyette gidiyorsun tertemiz çıkıyorsun :)))

vaww süpermiş ne güzel temizleme derdi yok gitmeden..
bende bursadayım bilmiyorum ki iyi bir yer..araştırsam herkes kendini övüyor..gidip memnun kalan birini bulmak lazım..
peki ne kadar veriyorsun gittiğinde ortalama ??

vaww süpermiş ne güzel temizleme derdi yok gitmeden..
bende bursadayım bilmiyorum ki iyi bir yer..araştırsam herkes kendini övüyor..gidip memnun kalan birini bulmak lazım..
peki ne kadar veriyorsun gittiğinde ortalama ??

Dakikasi 2 lira 2 saat gittim diyelim 240 lira 23 nisanda randevum var mesela 3 saat koltuk altina basliyoruz :)) rahat bir yaz icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dakikasi 2 lira 2 saat gittim diyelim 240 lira 23 nisanda randevum var mesela 3 saat koltuk altina basliyoruz :)) rahat bir yaz icin

lazer benim kol altımı bitirdi neyse ki o derdim çok şükür:21:
göbeğinde şimdi hiç tüy yok mu en çok da orası tertemiz olsun isterdim..:2:

Siz gogus icin kac seansgittiniz? Ozamn koltukalnizin 3 saatlik seans bitiminde tamamen bitip birdaha cikmayacak mi? Garip gelebilir sorular ama hicc bilmedigimden :-)

Siz gogus icin kac seansgittiniz? Ozamn koltukalnizin 3 saatlik seans bitiminde tamamen bitip birdaha cikmayacak mi? Garip gelebilir sorular ama hicc bilmedigimden :-)

Gogus ucuma dedigim gibi 21 aralikta yarim saat yapildi alinan hicbir kil tekrar cikmadi suan 5 tane kil var onlari da 23 nisanda gittiginde 1 dakikada alir koltuk alti 3 saat yapildiktan sonra butun yaz rahatim :)) tek tuklerim olur sadece
Ben yapan kadinin ne kadar basinin etini yedim bir bilsen sor ne merak ediyorsan hic sorun degil :))

[QUOTEblakberryli;34691940]Gogus ucumadedigim gibi 21 aralikta yarim saat yapildi alinan hicbir kil tekrar cikmadi suan 5 tane kil var onlari da 23 nisanda gittiginde 1 dakikada alir koltuk alti 3 saat yapildiktan sonra butun yaz rahatim :)) tek tuklerim olur sadece
Ben yapan kadinin ne kadar basinin etini yedim bir bilsen sor ne merak ediyorsan hic sorun degil :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Sagol yasanmis deneyimlerin cok faydasi oluyor bize.cok buyuk sevaba giriyorsunuz :-).. Bu igneli harika birsey gibi lazere zaman ve para harcamamak lazim aslinda .. ben gogusle basliyayim hayirlisiylaa heyecanlandim vallaaa killardan kurtulmayi umud etmek bile guzell:-D

[QUOTEblakberryli;34691940]Gogus ucumadedigim gibi 21 aralikta yarim saat yapildi alinan hicbir kil tekrar cikmadi suan 5 tane kil var onlari da 23 nisanda gittiginde 1 dakikada alir koltuk alti 3 saat yapildiktan sonra butun yaz rahatim :)) tek tuklerim olur sadece

Sagol yasanmis deneyimlerin cok faydasi oluyor bize.cok buyuk sevaba giriyorsunuz :-).. Bu igneli harika birsey gibi lazere zaman ve para harcamamak lazim aslinda .. ben gogusle basliyayim hayirlisiylaa heyecanlandim vallaaa killardan kurtulmayi umud etmek bile guzell:-D[/QUOTE]

rica ederim arkadaşım hepimiz kurtulalım şu kıllardan
bacağında kıl olsa en fazla pis der insanlar ama düşünsene göğüslerimizde göbeğimizde kıl var bizim erkek gibi çok itici ve çirkin inşallah sabredip kurtulacağız :)

Gogus ucuma dedigim gibi 21 aralikta yarim saat yapildi alinan hicbir kil tekrar cikmadi suan 5 tane kil var onlari da 23 nisanda gittiginde 1 dakikada alir koltuk alti 3 saat yapildiktan sonra butun yaz rahatim :)) tek tuklerim olur sadece

nasıl yaa:44:
bende göğüs arası için gidiyorum. baya kalın kıllar vardı. 2defa yaptırdım. öyle ahım şahım bir azalma olmadı. yapan kişi kılların kalın diye dedi:9:
senin yazdıklarını okuyunca şüphelendim valla
bende izmirdeyim. sen nerede yaptırıyosun acaba:16:

nasıl yaa:44:
bende göğüs arası için gidiyorum. baya kalın kıllar vardı. 2defa yaptırdım. öyle ahım şahım bir azalma olmadı. yapan kişi kılların kalın diye dedi:9:
senin yazdıklarını okuyunca şüphelendim valla
bende izmirdeyim. sen nerede yaptırıyosun acaba:16:

Aysel ablaya gidiorm bu forumdan buldum kendisini sen nereye gidiyorsun? Kilin yapisiyla hic ilgisi yok bilgin olsun

Aysel ablaya gidiorm bu forumdan buldum kendisini sen nereye gidiyorsun? Kilin yapisiyla hic ilgisi yok bilgin olsun

ben evime yakın diye şirinyerde bi yere gidiyorum
hatta bugun 3.yü yaptırdım. iyi bi sonuç almazsam bi daha gitmiyim barii:43:

ben evime yakın diye şirinyerde bi yere gidiyorum
hatta bugun 3.yü yaptırdım. iyi bi sonuç almazsam bi daha gitmiyim barii:43:

Bir bolgedeki tuylerin (daha once alindiysa) tam anlamiyla yuzeye cikmasi 1 seneyi buluyor malesef seans araliklarin ne kadar sure?

özelden mesaj atan arkadaşım mesaj atamıyorum maalesef buradan sorularına cevap vereyim leke, iz kalması sorunu yaşamadım ben rengim süt beyaz olmasına rağmen bilgin olsun

özelden mesaj atan arkadaşım mesaj atamıyorum maalesef buradan sorularına cevap vereyim leke, iz kalması sorunu yaşamadım ben rengim süt beyaz olmasına rağmen bilgin olsun

peki kızarıklık olur tabi geçer o lazerde de oluyorda, benim merak ettiğim işlem yapılırken çok acı oluyor mu iğne acısı kötüdür yani:18::18:

peki kızarıklık olur tabi geçer o lazerde de oluyorda, benim merak ettiğim işlem yapılırken çok acı oluyor mu iğne acısı kötüdür yani:18::18:

Arkadasim belki biliyorsundur ben lazer de yaptiriyorm ignelide belden asagi lazer yukari igneli bence lazer daha cok aciyor tabi seni aci esigine bagli birsey diyemem o konusa

Arkadasim belki biliyorsundur ben lazer de yaptiriyorm ignelide belden asagi lazer yukari igneli bence lazer daha cok aciyor tabi seni aci esigine bagli birsey diyemem o konusa

aslında dayanıklıyımdır acıya genitale lazer yaptırmıştım, bende çok yüksek derece çalışıyordu da sesim çıkmıyordu valla..:9:
bakalım bursa da buldum bir yerde umarım güvenilirdir..

ben de bir yerle görüştüm. Koltuk altı, bacaklar, genital 1000 tl dediler. Ütüleme lazer, yani şu diod lazer dedikleri aletlerle yapıyorlar. Bitirme garantiliyiz şöyleyiz böyleyiz diyorlar. Göğüs ucuna da istiyorum. sizce fiyat nasıl ?

aslında dayanıklıyımdır acıya genitale lazer yaptırmıştım, bende çok yüksek derece çalışıyordu da sesim çıkmıyordu valla..:9:
bakalım bursa da buldum bir yerde umarım güvenilirdir..

İnsallah bol sans simdiden :))

Back