• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu tüyleri

alınınca cogaldıgnda herkes hem fıkır. hormonsal bı durum yoksa genetık veya hormonlu yıyeceklerden oluomus. ben ıgnelı dusunuorum. lazer cogaltabılır.

koyu renklimi yoksa hani şu şeftali tüyü diye söylenen tüylerdenmi kuran çarpsın bilmedigim için soruyorum
canım normalde onlar şeftali tüyü gibidir birde sarışınsan varla yok arası ama bazı hormonal nedenlerden dolayı renklerinde koyulaşma miktarında artma oluyor işte ozaman biz bunları cımbızla vs kökten alıncaa daha beter oluyr nasıl diyim böyle kaş gibi kalın oluyor bir kökten iki kıl çıkıyor kabus oluyor :50: :41: almamamız gerekiyormuş ama bilmedik aldık artık sonumuz iğneli epilasyon:59: :59:

heryere yazdım burayada yazayım sivilce hapı kullanıyorum sanırım son 2 ay belkide 3 aydır ben yaklaşık 1 aydır farkındayım tüylerimi çoğalttı göbeğimde az vardı şimdi aşağıdan yukarı artı tüm gövdem göğüslerim dahil tüylendi moralim çook bozuk hapı bıraktım tedavi yarıda kaldı ama birde tüy çıktı başıma..şöyle söyleyeyim inceler kimsi açık kahve ama belli sonuçta küçük ve inceler ayın 26 sndan snr doktora gidicem doğum knrtl hapı veririse kullanayım mı dökermi horman testi isticem tabiki ama ben almadan kendileri dökülsüğn istiyorum haziran gibi evlenicem bu halde istemyorum eş adayım çok titiz zaten çoçuk öpmek istemicek beni iğneli düşünüyorum zaten ama 6 ay snr hapın etkisinden dolayı yapmıyorlar napayımm yaa

önce bikaç tane olan kılları cımbızla alıp çoğaltmış ve sonunda neredeyse erkek göğüsü gibi bi göğüs ucuna sahip olmuş biri olarak söylüyorum
sakın almayın iğneli epilasyon yaptırın.5-6 seansta kurtuldum ve her seansım 3-4 dk sürdü.yani maliyeti de çok değil ilk seansta alınacak
10-15 liralık bi iğne ve her seansta en fazla 5lira ödersiniz...

yaa bu iğneli epilasyon nedir arkadaşlarrr helppppppp

Bu yöntemde, ince ve yumuşak bir iğneyle kıl köküne girilerek zayıf bir elektriksel akım uygulanır. Böylece kıl kökleri tahrip edilerek kalıcı bir çözüm sağlanır. Uygulanacak seans sayısı tüylerin çıkış süresi, yapısı, rengi ve yoğunluğuna göre belirlenir.

bende de var allahım bi genç kız için çok kötü çok utanıyorum kınamayın kimsenin başına vermesin:43:

önce bikaç tane olan kılları cımbızla alıp çoğaltmış ve sonunda neredeyse erkek göğüsü gibi bi göğüs ucuna sahip olmuş biri olarak söylüyorum
sakın almayın iğneli epilasyon yaptırın.5-6 seansta kurtuldum ve her seansım 3-4 dk sürdü.yani maliyeti de çok değil ilk seansta alınacak
10-15 liralık bi iğne ve her seansta en fazla 5lira ödersiniz...

merhabalar mesaj atamadığımdan buradan yazmak zorunda kalıyorum, hangi şehirde, yaşıyorsunuz, acaba nerede yaptırdınız? özelden mesaj atabilir misiniz?

Bayanlar bendede pkos var ve göğüslerimin arasında etrafında siyah siyah tüyler var psikolojim bozulmuştu nerdeyse 3 seanstır yani 3 aydır bioderin vücut için olan tüy azaltıcı serumunu kullanıyorum o kadar faydasını gördüm kii inananamazsınız çok işe yaradı göğüslerimin arasındakiler yaklaşık yüzde 40-50 bittiler diğerleride inceldiler. ben biodere çok güveniyorum rollon'unu koltukaltlarımda vücut serumunu göğülerimde yüz bölgesi için olan krem jeli de yüzümde kullanıyorum hepsinden çok memnun kaldım hele göğüs bölgemdeki tüylerin bu kadar incelmesi bir mucize gibi. tabi çok düzenli kullanmak gerekiyor. ben her ay ayın 9'unda göğsümdeki tüyleri aldım ardından hemen bioder sürdüm uyudum. 10 11 ve 12 sindede yatmadan önce sürdüm uyudum. 3 aydır bu böyle, yararını gördüm ve serum daha yeni yarılandı sayılır bi üç ay daha gidecek gibi.

Ben ağdayla alıyorum arkadaşlar. Göbeğimi de kendim alıyorum, bir gün göbeğimi alırken, göğsümün ucundaki çok seyrek ama kahverengi ufak tüyler beni rahatsız etti, ilk başta göğüs ucu ile ilgili bir sorunum olur mu diye düşünmedim değil aslında, ama sonra hamile değilim, birşey değilim, göğüs ucuna ağdayı değdirmem dedim. Öyle de yaptım yaklaşık 1 senedir alıyorum komple, ağdayı sadece göğüs ucunuzun kenarına sürün, bende rol on var direk dikey, yatay sürüyorum. İyi oluyor bi 20 gün rahatım 1.ay dolunca çıkıyorlar. Ben her ay almıyorum ama 2 ayda 1 alıyorum. O zamana kadar anca çıkıyorlar, minnacık çıkınca ağdayla hemen alınmıyor çünkü. İleri de hamile kalırsam ve bebek emzirirsem napacağım bilmiyorum hahaha lazer herhalde :)

1 tane çıkıyor, onu da eldivenle kopartıveriyorum..
Bir daha ne zaman çıktığını hatırlamıyorum bile..
Sol göğsümde 1 tane, yılda 2 kez, şaka gibi.. :)

bendede bayağı çıkıyordu göğüs ucunda ilk başta bende aynı hatayı yapmıştım cımbızla alarak şimdi lazer epilasyona başladım 2 seans oldu gideli 2 - 3 tüy kaldı neredeyse inşallah bidaha çıkmaz :)

bende de yeni yeni çıkmaya basladı. Arkadas ya bari gogus ucunda cıkmayaydı ne hormonluyuz.. benim dedem cok kıllı ondan hep ah dede ah..

Ben de katılıyorum kesinlikle cımbızla falan almayın hem daha uzun ve kalın tüyler çıkmasına sebep oluyor hem de aynı kökten birden fazla tüy çıkıyor :(

Back