Göğüs ucu tüyleri

nazlxix1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
İstanbul
Göğüs ucu tüylerini alan var mı arkadaşlar

varsa nasıl alıyorsunu ??

bu konuda ağzı yanan biri olaraktan hemen uyarayım. bende pko sebebiyle çıkmışt.ı cahillik işte, ozaman gençtik tabii :))) cımbızla aldım ve bir yerden çift çit çıkmaya hem koyu renkli hem de sert çıkmaya başladırlar ( sarışınım ben düşünün halimi ) bu sebeple cımbızla almayın.lazer epilasyona gittiğim yer makasla kesmemi önerdi. lazer epilasyonla kurtulamayacağımı da ekledi.yani kısacası almayın makasla kısaltın imkanınız varsa iğnlei epilasyona gidin.

ama sakın cımbızla almayın ben çok pişmanım temiz dursun diye hep cımbızla aldım hala da alıyorum başka çarem yok şimdilik. çok koyu sert çıkıyolar hemde bir kökten iki tane düşünüm siz artık . iğneliye başlıcam en kısa zamanda.

Ben ara ara makasla kısaltıyorum gögüs arasınada agda yapıyorum

ben de bir cahillik yapı cımbızla almıştım bir iken 2-3-4-5 oldular! şimdi ameliyat eldiveniyle alıyorum, en azından geç çıkıyor :6:

cımbızı bende yaptım gerçekten daha bugün farkettim çok çoğaldı

evet bende o hatayı yaptım. cımbız cogaltıyor. bır arkadas alınmasının zararlı oldugunu yazmıstı. doktoru öle sölemiş. o yuzden şımdılık almıorum. ilerde de ıgnelı yaptırmayı dusunuorum.

bende ameliyat eldiveniyle kopartıyorum.
lazere gideceğim inş sonrada sıra gelirse tabi...

Ben de arada ameliyat eldiveniyle alıyorum , tüyler dediğiniz gibi bir kökten iki tane çıkıyo ve çok sinir bozucu:(
Malesef benim vücudumun her tarafında küçükküçk tüylerden var, bazıları doğumdansonra döküldüğünü söylüyor ,bu konuda bilgi sahibi olan ya da bebek sahibi olan var mı :5:

malesef bendede var aynı sorun ve cımbızla aldım bır yerden ıkı tane kıl cıkmaya ve cok koyu cıkmaya basladı artık bende ya eldıvenle alırım yada makasla keserım ay ne sınır bozucu

bende cımbızla aldım ve sonuç felaket. nasıl birden öyle çoğaldı anlayamadım. Bir kökten 2li 3lü çıkmaya başladı. İğneliye cesaret edemiyorum bana sanki zararlıymış gibi geliyor. :50:

Doğum kontrol hapını kullanmaya başladıktan 3 ay sonra dökülüyor benimkiler .
Göğsümün üst kısmın gerdan diye tabir edilen bölgede çıkan açık şeyler giymemi engelleyen tüylerimi aldım ama hiç meme ucundakileri almadım.

Son düzenleme:
ben de bir cahillik yapı cımbızla almıştım bir iken 2-3-4-5 oldular! şimdi ameliyat eldiveniyle alıyorum, en azından geç çıkıyor :6:

pardon ama kılı kökünden söktükten sonra bunun cımbız, ağda, epilatör, eldiven, vs olması neyi değiştiriyor?

kızlar sakın yanlış anlamayın ne olur ben ilk defa duydum yaaa gögüste kılı tekrar söylüyorum yanlış anlamayın ne olur

Back