Göğüs ucu koruyucusu kullananlar yardım...

rehberslm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
8
0
6
Edirne
Arkadaşlar 21 günlük bebeğim var. Göğüs ucum olmadığı için aventin silikon göğüs ucu kullanıyorum. Cok güzel emiyor. Ancak cok ugrasmama ragmen göğüsümü almıyor. Ama cok ugrastıgım zaman alabiliyor emebiliyor. Silikon uç kolay geliyor onu tercih ediyor. Bununla nereye kadar giderki? Heryere bu aparatla gidilip emzirilmesi cok zor. Yardım edin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım merhaba,
Bende senin gibi gogus ucum olmadığı için silikon uçla emzirdim ilk zamanlar. bebegim ancak 2.5 aylık olunca silikonsuz emmeye başladı Bende rahat bir nefes aldım o da emmenin tadını keşfetti. Ayrıca ben cok sık mastit oluyordum ve sutum cok fazla artmadı bunu da silikona baglıyorum.Elinizden geldiğince alıştırmaya çalışın en kotu ihtimal biraz buyuyunce daha iyi emecektir ozaman bırakırsınız. Ama bebek gogsu bu sekilde tam bosaltamayacagından sıkıntı cekebilirsiniz. Er yada gec kurtulun onlardan, silikonlardan ben cok cektim şimdi yara olsa bile içimden kullanmak gelmiyor.

Avent in niplet(göğüs ucu çıkarıcı ) deneyebilirsiniz..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar 21 günlük bebeğim var. Göğüs ucum olmadığı için aventin silikon göğüs ucu kullanıyorum. Cok güzel emiyor. Ancak cok ugrasmama ragmen göğüsümü almıyor. Ama cok ugrastıgım zaman alabiliyor emebiliyor. Silikon uç kolay geliyor onu tercih ediyor. Bununla nereye kadar giderki? Heryere bu aparatla gidilip emzirilmesi cok zor. Yardım edin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende tedirgindim hep boyle mi olacak diye sonra bosverdiim.. Sonucta emmesi onemli olan.. Icini ferah tut benimki 5. Ayda kendiliginden birakti aparati.. Ara sira dene seninkide birakicaktir eminim...

Göğüs formunuzdan kaynaklanıyorda olabilir panik yok sık sık meme ucunu çıkarma egzersizi yapmaya çalışın ilk zamanlar olur öyle. Ucun hava kaçırmamasına dikkat edin yoksa gazdan sıkıntı çeker bebek .

birileri bana da tavsiye versin. benim bebeğim 9 aylık.hala aventin göğüs ucluğunu kullanıyoruz.önceden ememiyordu o yüzden başlamıştık kullanmaya.sonradan farkettik ki dil bağı varmış o yuzden emememiş.daha yeni kestirdik dil bağını. ama ben hiç bir şekilde göğsümü veremiyorum. iğreniyo göğsümden .ağzına bile almıyo. gittiğim yerlerde çok zor oluyo.diğer anneler gibi göğsümü hemencecik çıkarıp veremiyorum.komple açmam gerekiyo herkes bakıyo aaa oda ne falan vs.... yardım lütfennn....

benim bebegimde 48 gnlük ucla emiyor gögüslerim yara oldugu için mi 10 gnlukken kesldi stum ozamn 1 gn emmedi bnde uc aldım şimdi emiyor oyle ama dediğiniz gibi memeyi almıyor artık çnku kolayına gelio bebişlerin oyle emmek

Back
X