• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu hassasiyeti hamilelik belirtisimi?

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba k.k üyeleri :KK48:

Bayanlar ekim 23 adetin ilk gunuydu ve yumurtlama günü kasımın 6da oldu. Ve üc gün sonra yanı kasımın 20de adet olmam gerekiyor. Bu ay hiç korunma olmadı bebek düşünüyoruz. :oops: Belirtilerden bahsedeyim şu iki uç gün içinde gögus uçlarım hassaslasti (normalde adet belirtisi olarak yaşamam bunu) Ayriyetten ara ara beyaz akıntım oluyor.Ve sabahlari uyandigimda,gün icinde mide yanmalarim oluyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

Bu ay ilk denememiz, ayrıca doğum kontrol hapi kullaniyordum bıraktiktan sonraki ilk ay hamilelik olabilir mii ? O kadar çok istiyorum ki inşallah isteyen herkese ve bizede nasip eder Rabbim..:KK36:

Son düzenleme:
tetchy tetchy canın sonuç ne oldu bende şuan aynı belirtiler bar aşılama oldun bu ay 7gğn oldu göğüs ucuma dokununca acıyor

Tetchy, hayırlı olsun. Meme ucundaki hassasiyet hala devam edıyor mu acabA? ben de kesıldı gıbı de, mrrak edıyorum hersey yplunda mı dıye.tesekkurler.

Tetchy, hayırlı olsun. Meme ucundaki hassasiyet hala devam edıyor mu acabA? ben de kesıldı gıbı de, mrrak edıyorum hersey yplunda mı dıye.tesekkurler.
Teşekkürler,ilk zamanki gibi değil fakat yine hassasiyet var. Sizin adet tarihiniz kaç gün geçti,test yaptınız mı?

7 haftalık oldum ama o acı gıttı. Insallah ıyıdır:KK43:
:anneadayı:
AA hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallah. Umarım iyidir ki zaten gögus hassasiyeti herkesde aynı olacak diye birşey yoktur bence.

Back