• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göğüs ucu hassasiyeti hamilelik belirtisi olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyelerdenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
67
41
3
28
4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün göğüs uçlarım çok hassas acıyor dokununca. Sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu? 10 gün sonra adet tarihim.

4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün göğüs uçlarım çok hassas acıyor dokununca. Sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu? 10 gün sonra adet tarihim.
Ine nin etkisinden canım bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum benimde hala öyle inenin etkisi bütün belirtiler

Test yaptığında sonucunu yazsana canım merak ederim. İnsallah sende hamilesindir🙏🏻😊
Test yaptırdım canım inenin 11. Gunu 359 çıkdı inenin 13.gunu de test yapdim kan tahlili 53 çıkdı kan değerim düşmüş pazartesi yine doktora gidicem inş değerim düşmez

Test yaptırdım canım inenin 11. Gunu 359 çıkdı inenin 13.gunu de test yapdim kan tahlili 53 çıkdı kan değerim düşmüş pazartesi yine doktora gidicem inş değerim düşmez
İğnenin etkisiyle değer yüksek çıkıyormuş. O yüzden 14 günden sonra yaptırın test diyorlar canım

Back