Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGöğüs ucu hassasiyeti hamilelik belirtisi olabilir mi
4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün göğüs uçlarım çok hassas acıyor dokununca. Sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu? 10 gün sonra adet tarihim.
4 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün göğüs uçlarım çok hassas acıyor dokununca. Sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olur mu? 10 gün sonra adet tarihim.
Test yaptırdım canım inenin 11. Gunu 359 çıkdı inenin 13.gunu de test yapdim kan tahlili 53 çıkdı kan değerim düşmüş pazartesi yine doktora gidicem inş değerim düşmez
Test yaptırdım canım inenin 11. Gunu 359 çıkdı inenin 13.gunu de test yapdim kan tahlili 53 çıkdı kan değerim düşmüş pazartesi yine doktora gidicem inş değerim düşmez