Göğüs ucu çıkarma ameliyatı olanlar varmı

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
30
Göğüs ucum olmadigindan bebegim ememedi silikon uç kullandim . Uç ciksada az çıkıp gidiyor sonra. acaba ameliyatla cikarilir mi (süt kanallarina zarar vermeden)

Göğüs ucum olmadigindan bebegim ememedi silikon uç kullandim . Uç ciksada az çıkıp gidiyor sonra. acaba ameliyatla cikarilir mi (süt kanallarina zarar vermeden)
Aynı dertten ben de müzdaripim.Benim de bebeğim ememedi ve çok sıkıntı yaşadım süt kanallarım tıkanıyordu dışarı çıkamadığı için süt.Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve sonucunda bebeğim emememdiği için sütüm kesildi.2 gün önce bir doktora yazdım bu durumu o da ameliyatla düzelir ama süt kanallarında zedelenme olacağı için emzirme yapılamayacağını söyledi.

Çok geçmiş olsun zor bir durum. Ben de silikon göğüs ucuyla emzirdim 3.5 - 4 aylik olana kadar yoksa benim bebegimde icemez ve ayni sorunlarla karsilasirdim . Siz silikon uç denemismiydiniz? Cevap icinde tsklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…