- 3 Ekim 2022
- 90
- -2
- 22
-
- Konu Sahibi yenievlibirbayann
Gebelikte bildiğim kadarıyla acı değil iki göğüste aşırı hassasiyet oluşuyor. Bi doktora görünün kist tarzı birşey olabilir. Yada bişeyden dolayı acımıştır siz farketmemişsinizdirKizlarr benim sol gogusum ucu aciyor ve oburu acimiyor sizce gebelik belirtisimii ??
Anladim kahverengi kisim aciyor oburunde birsey yokGebelikte bildiğim kadarıyla acı değil iki göğüste aşırı hassasiyet oluşuyor. Bi doktora görünün kist tarzı birşey olabilir. Yada bişeyden dolayı acımıştır siz farketmemişsinizdir
İki taraftami bir tarafmiBenimde var su aralar ilk defa
Iki taraftaİki taraftami bir tarafmi
Gebelikte tek göğüs acısı hiç duymadım açıkçasıAnladim kahverengi kisim aciyor oburunde birsey yok
Bilemedim bende cok istiyorum ama bakalimGebelikte tek göğüs acısı hiç duymadım açıkçası
Oyle acimiyor dokununca hissediyorum aciyi yoksa oyle agrimiyorGebelik olduğunu zannetmiyorum gebelik olsa göğuslerde hassasiyet olur
Hassas boyle aci yok ifade edememisim kendimiGebelik olduğunu zannetmiyorum gebelik olsa göğuslerde hassasiyet olur
Her insanın gebeliği farklı oluyor ama göğüs ucunu ilk defa duyuyorum normalde ucu değilde göğsünde olur yani benim öyleydiOyle acimiyor dokununca hissediyorum aciyi yoksa oyle agrimiyor