Göğüs uçlarımdaki çatlak

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
Merhaba. Hamile değilim ama göğüs uçlarım çatlak ve yarık. Nedeni ne olabilir? Kafama takıldı bu durum. Şu durumda da doktora gitmeye eriniyorum. Zaten göğüslerimde kist vardı kontrol altındayım bi de bu çıktı başıma. Korkuyorum.

Kullandığın sütyenden de olabilir bazıları hava almıyo hava almayınca gögüs nemlenir özellikle uçlar ve etrafı. Buda çatlak oluşturur. Başka Bi durum da var eşten dolayı o da olabilir.

Kullandığın sütyenden de olabilir bazıları hava almıyo hava almayınca gögüs nemlenir özellikle uçlar ve etrafı. Buda çatlak oluşturur. Başka Bi durum da var eşten dolayı o da olabilir.
Ay doktora gitmeli miyim canım sence.

Ay doktora gitmeli miyim canım sence.
Yok canm Bi kaç gün pamuklu büstiyer varsa öyle tak dediğim gibi bide kullandığın sutyene de dikkat et eşin de o konuda fazla orayla oynamasın o da yapar. Devam 3 5 günde gitmezse o zaman git doktora

Nasil kilo alimlarinda basenler karin catlarsa goguslerde catliyo. Bu aralar ani kilo artisi olduysa olmus olabilir. Hindistancevizi yagi gibi dogal nemlendirici surebilirsin

Yok canm Bi kaç gün pamuklu büstiyer varsa öyle tak dediğim gibi bide kullandığın sutyene de dikkat et eşin de o konuda fazla orayla oynamasın o da yapar. Devam 3 5 günde gitmezse o zaman git doktora
Değiştirdim kuzum devam ediyor kadın doğuma mi gitmem gerekiyor

Agrı yapıyor mu canm. Normal görüntüsü de ucların yarık gibidir ama acı veriyorsa git bencede
Yapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var. Kime gitmeliyim yaa genel diyen var cildiye diyen var kadindogum falan anlayamadım

Benim de öyleydi hatta ucu koptu sonrasında da pembe bir deri çıktı birkaç kez Artık nemlendirdiğim için öyle olmuyor

Korkma canım sen en iyisi Bi cildiye ye git hem psikolojik olarak da rahatlamış olursun stres yapma olabilir böyle şeyler kötü düşünme.
Yapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var. Kime gitmeliyim yaa genel diyen var cildiye diyen var kadindogum falan anlayamadım

ben de gideceğim cankm göğüs ağrısı için ama genel cerraha git ben geçem sene genel cerraha gitmiştim.

ben de gideceğim cankm göğüs ağrısı için ama genel cerraha git ben geçem sene genel cerraha gitmiştim.
Ya genelde kontrol altındayım ama doktoru pek sevemedim yani bana meme dokusu diyo benim elime gelen yerleri radyolog baktı evet kist var.diyo şaşırdım uff kafam da karisti

Ya genelde kontrol altındayım ama doktoru pek sevemedim yani bana meme dokusu diyo benim elime gelen yerleri radyolog baktı evet kist var.diyo şaşırdım uff kafam da karisti
karışmasın hiç canım benim de geçen sene göğüs ucum kabuk bağladı çok kötyüdü sağ sadece. prl yüksek çıktı dostinex verdi. ama hala hassaiyet geçmiyor o zaman fito krem ve bepanten vermişti bir de doktor göğüs ucu iltihabı diye. ama kendimi bildim bileli sağ göğsüm hassas ve hep acır. yarın ultrasona girmey düşünüyorum ben de tekrardan. inan kaç gündür stresnden midem bulanıyor fibrokistik mi?

Yok yaa yoğun icerikli kistler komplike kistler falan baya var kuzum. Gidicem ben de yaa geçmiş olsun kuzum

Yok yaa yoğun icerikli kistler komplike kistler falan baya var kuzum. Gidicem ben de yaa geçmiş olsun kyuzm
Rica ederim tatlım Allah senden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…