Ay doktora gitmeli miyim canım sence.Kullandığın sütyenden de olabilir bazıları hava almıyo hava almayınca gögüs nemlenir özellikle uçlar ve etrafı. Buda çatlak oluşturur. Başka Bi durum da var eşten dolayı o da olabilir.
Yok canm Bi kaç gün pamuklu büstiyer varsa öyle tak dediğim gibi bide kullandığın sutyene de dikkat et eşin de o konuda fazla orayla oynamasın o da yapar. Devam 3 5 günde gitmezse o zaman git doktoraAy doktora gitmeli miyim canım sence.
Oyle miNasil kilo alimlarinda basenler karin catlarsa goguslerde catliyo. Bu aralar ani kilo artisi olduysa olmus olabilir. Hindistancevizi yagi gibi dogal nemlendirici surebilirsin
Değiştirdim kuzum devam ediyorYok canm Bi kaç gün pamuklu büstiyer varsa öyle tak dediğim gibi bide kullandığın sutyene de dikkat et eşin de o konuda fazla orayla oynamasın o da yapar. Devam 3 5 günde gitmezse o zaman git doktora
Agrı yapıyor mu canm. Normal görüntüsü de ucların yarık gibidir ama acı veriyorsa git bencedeDeğiştirdim kuzum devam ediyorkadın doğuma mi gitmem gerekiyor
Yapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var.Agrı yapıyor mu canm. Normal görüntüsü de ucların yarık gibidir ama acı veriyorsa git bencede
Benim böyle bir şikayetim yoktu hiçbir şey hissetmiyordum. Cildiyeye gidin benceYapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var.
Yapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var.Kime gitmeliyim yaa genel diyen var cildiye diyen var kadindogum falan anlayamadım
Teşekkür ederim kuzum. Allah razı olsunKorkma canım sen en iyisi Bi cildiye ye git hem psikolojik olarak da rahatlamış olursun stres yapma olabilir böyle şeyler kötü düşünme.
Teşekkür ederim kuzumBenim böyle bir şikayetim yoktu hiçbir şey hissetmiyordum. Cildiyeye gidin bence
ben de gideceğim cankm göğüs ağrısı için ama genel cerraha git ben geçem sene genel cerraha gitmiştim.Yapmıyor canim ama kaşınıyor bazen yani hassaslık var.Kime gitmeliyim yaa genel diyen var cildiye diyen var kadindogum falan anlayamadım
Ya genelde kontrol altındayım ama doktoru pek sevemedim yani bana meme dokusu diyo benim elime gelen yerleri radyolog baktı evet kist var.diyo şaşırdımben de gideceğim cankm göğüs ağrısı için ama genel cerraha git ben geçem sene genel cerraha gitmiştim.
karışmasın hiç canım benim de geçen sene göğüs ucum kabuk bağladı çok kötyüdü sağ sadece. prl yüksek çıktı dostinex verdi. ama hala hassaiyet geçmiyor o zaman fito krem ve bepanten vermişti bir de doktor göğüs ucu iltihabı diye. ama kendimi bildim bileli sağ göğsüm hassas ve hep acır. yarın ultrasona girmey düşünüyorum ben de tekrardan. inan kaç gündür stresnden midem bulanıyorYa genelde kontrol altındayım ama doktoru pek sevemedim yani bana meme dokusu diyo benim elime gelen yerleri radyolog baktı evet kist var.diyo şaşırdımuff kafam da karisti
Rica ederim tatlım Allah senden de razı olsunTeşekkür ederim kuzum. Allah razı olsun
Yok yaa yoğun icerikli kistler komplike kistler falan baya var kuzum. Gidicem ben de yaakarışmasın hiç canım benim de geçen sene göğüs ucum kabuk bağladı çok kötyüdü sağ sadece. prl yüksek çıktı dostinex verdi. ama hala hassaiyet geçmiyor o zaman fito krem ve bepanten vermişti bir de doktor göğüs ucu iltihabı diye. ama kendimi bildim bileli sağ göğsüm hassas ve hep acır. yarın ultrasona girmey düşünüyorum ben de tekrardan. inan kaç gündür stresnden midem bulanıyorfibrokistik mi?
Yok yaa yoğun icerikli kistler komplike kistler falan baya var kuzum. Gidicem ben de yaakarışmasın hiç canım benim de geçen sene göğüs ucum kabuk bağladı çok kötyüdü sağ sadece. prl yüksek çıktı dostinex verdi. ama hala hassaiyet geçmiyor o zaman fito krem ve bepanten vermişti bir de doktor göğüs ucu iltihabı diye. ama kendimi bildim bileli sağ göğsüm hassas ve hep acır. yarın ultrasona girmey düşünüyorum ben de tekrardan. inan kaç gündür stresnden midem bulanıyorfibrokistik mi?
Rica ederim tatlım Allah senden de razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?