Arkadaslar gogus ucum ice donukk benimle ayni durumu paylasan var mi?? Ilerdee emziremeyecem diye cok korkuyorumm(
Canim cok sıkıntı yasiyorum ya.insallah seninde duzelir bu skntiyi atlatirsin. Niplette diue bisi duydum işe yariyor diyorlar ama tedirginim almayida dusunuyorum ins işe yarar..canım merhaba,benim de meme uçlarım içe dönük.üstelik sol memem yıllar önce sürekli abse yaptığından sol meme ucum daha da içe çekildi ve şekil bozukluğu oluştu.ben 2 hafta önce silikon ameliyatı oldum.dr.um hem mem ucu hemde silikonu beraber yapacaktı ama silikon meme uçlarını gerdiği ve desteklediği için kendi çıkabilir diye önce silikonu koyduk.şuan mem uçarım eskisi gibi değil ama çıkmış da değil..dr.um biaz topralanmamı istiyordu 2.operasyon için.haftaya mem ucu için gün vericek..basit bir operasyon.meme ucundan kestikleri için süt kanallarının zarar görme ihtimali var.küçük bi ihtimal ama var.bende henüz çocuk sahibi olmadığım için dr.um önce silikonu koyup denedi zaten..ben bu riski göze aldım.çünkü bu ameliyatı olmasam da bu meme uçlarıyla kesinlikle emziremicem.en azından meme ucu ameliyatından sonra emzirme ihtimalim daha fazla =) sende bir dr.la görüş derim.
Canim cok sıkıntı yasiyorum ya.insallah seninde duzelir bu skntiyi atlatirsin. Niplette diue bisi duydum işe yariyor diyorlar ama tedirginim almayida dusunuyorum ins işe yarar..
Merhaba malesef ben de aynı sorunu yaşadım ve yaşıyorum .emzirmede sorun yaşadım meme ucum olmadığı için zorlamayla sağ mememle bir buçuk sene tek memeyle emzirdim ve sağmemem büyüdü büyüdü büyüdü( asimetrik oldu dün emzirmeyi kestim.ve dikleşttirme küçültme ameliyatı olmaya karar verdim ama istanbulda doktora karar veremedim.kafam karışık psikolojim bozuk aynalara küstüm memelerim kötü .
rome123 doktorun kim söyleyebilir misin?
evet ya psikolojim bozuldu resmen. Allah yardmcimiz olsn ne diyelimmİnş.canım.gerçekten sıkıntılı ve insanın psikolojisini kötü etkileyen bir şey.dediğin aleti ben kullanmadım hiç ama burada deneyen birinden okumuştum. Geçici olarak dışarı çıkardığını söylemişti. Daha çok dopum yapmış kadınların o an için emzirmesini sağlamak amaçlı olabilir.daimi olarak dışarda kalmıyor yani ve memnun kalmamıştı.tabii sen yinede bir dene.belki farklı bir sonuç verir..
evet sut kanallari zarar gorebilir. o yuzden cesaret etmiyorum.Bunun ameliyatı var düzeltmek için ama süt bezlerine zarar verme ihtimali var bu operasyonun . Bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ya psikolojim bozuldu resmen. Allah yardmcimiz olsn ne diyelimm(
Arkadaslar gogus ucum ice donukk benimle ayni durumu paylasan var mi?? Ilerdee emziremeyecem diye cok korkuyorumm(
canım benim bi tanıdıgımında öyleydi. ilk çocugunu çok zor emzirdi. sürekli kanadı meme ucu. ama ikinci çocugunda hiç sıkıntı olmadı dışarı çıktı meme ucu seninde öyle olabilir. operasyona ihtiyacın olmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?