- 29 Eylül 2018
- 136
- 45
- 48
- 27
- Konu Sahibi Beyzanur53
-
Aynen canım ben 3 sene boyunca hep hayal kırıklığı yaşadımDaha erken gebelik varsa bile testte gözükmez sabretmen lazım ama çok umutlanma hayal kırıklığına ugramani istemem
Çok haklısınız elimde değil malesefAdetinize daha 10 gün varsa, ve 14.gün yumurtladığınızı varsayarsak 28 günlük bir döngüde henüz 4 gün olmuş ovülasyon olalı.. Hem belirti aramak için hem test yapmak için çok erken. Evlat hasretinizi anlıyorum ama böyle yaparak kendinizi daha çok yıpratırsınız.
Çok haklısınız elimde değil malesef
Çok duygulandım annesi falan dediniz ya Allah olmayan herkeze nasip etsin çok sağolunBakın bende kolay hamile kalmadım hep böyle belirti arardım ama hamile kaldığım ay belirtim yok denecek kadar azdı o yüzden üzmeyin kendiniziinşallah annesini daha fazla bekletmez
İnşallahGebelik olabilir canım
Ay gerçekten mi adetime 10 gün var hafif kasıklarda patma oluyor gecen ayda rahim filmi çekildim umitliyiz bakalım Allah'ım nasip eder inşallahgebelik olabilir :)
Neye istinaden söylüyorsunuz bunuGebesin büyük ihtimal hayırlı olsun ☺
Var ya çok tatlısın sen. Allah inşallah bekletmesin seni tez kavuş yavruna.Neye istinaden söylüyorsunuz bunuemin olun bu verilen ümitler kişiyi daha çok yıpratıyor eğer gebe değilse, moral olmuyor, üzüntü olarak geri dönüyor. Ben de ovulasyondan birkaç gün sonra çift çizgi gördüm canım hem de defalarca test yaptım. Ama dün kanamam başladı mesela. Bu kadar surede test yapmayın..
Ah canım benim inşallahVar ya çok tatlısın sen. Allah inşallah bekletmesin seni tez kavuş yavruna.
Kizlar yüzümde bide böyle şeyler çıktı iki gündür gebelikle alakası varmıdir acaba testim soluk cikmisti sonra yok olmuştu çizgiGebelik olabilir canım
Umarım her şey güzel gönlünüzce olur :)Ay gerçekten mi adetime 10 gün var hafif kasıklarda patma oluyor gecen ayda rahim filmi çekildim umitliyiz bakalım Allah'ım nasip eder inşallah
Hamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum alerji gibi duruyor zaten 10 gün varmış belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor çok çok erken şuanKizlar yüzümde bide böyle şeyler çıktı iki gündür gebelikle alakası varmıdir acaba testim soluk cikmisti sonra yok olmuştu çizgi
Doğrudur canım bende bugün test yaptım negatif ciktiHamilelikle alakası olduğunu sanmıyorum alerji gibi duruyor zaten 10 gün varmış belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor çok çok erken şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?