• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs silikonu,Burun estetiği(Deviasyon ve Et),Lipoliz,zayıflama,Lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi oz_ozlem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatunlar merhaba! ben yeni üyeyim, 26.10.2009 da hem liposakşın hem memebüyütme oldum.bugün 10. günüm. lokal+sedasyonla,op. toplam 2 saat sürmüş,eşim öyle söyledi,ben ameliyattan çıktıktan 10dk. sonra eşimgirdi, o da liposakşın oldu,karı-koca bu deneyimi beraber yaşamak çok özel oldu bizimiçin,şimdi... turkbayragi

kızlar, inanması güç ama ağrım hiiiiiiiiiiiç olmadı, tek hissettiğm göğüslerde gerginlik ve basınç, sakşın yapılan sahada da oturup kalkarken acı, nasıl bi acı, kolunuzu bacağınızı bi yere çarparsınız,morarır. sonra bi yere değince, temas ettidiğninizde duyduğunuz acı, budur,başka bişey yok,atla deve değilmiş, şimdiye kadar yaptırmadığıma yanıyorum, korktuğuma kızıyorum,neymiş sanki!tümbu anlattıklarım tabii ki benim doktorum için geçerli mutlaka..acı çekmene izin vermiycem demişti,, gerçekten de vermedi,narkoz yok, dren yok, ağrı yok, tümgün hastaneden ayrılmadı,yanımızdaydı, çok ilgili ve çok bilgili,asla paragözdeğil,aileden zengin, aklına yatmazsa ameliyat etmiyo zaten, paranla yaptıramıyorsun,iki uzmanlığı var.hem estetik pl. hem de mikrocerrahi uzmanı, dr.tuğrul turan. google dan web sitesini çekmiş,, o durumda, o kadar seçici,, sorusu olan seve seve cevap veririm, çünkü ben bu müthiş dr.kadınlar kulübünden buldum, kurucularından da üyelerinden de Allah razı olsun, yüzleri hep gülsün İnşallah.opuyorumnanaktan

meme buyutme ameliyatını koltuk altından olanlara sorum olacak. bende ameliyat olmayı dusunuyorum ama koltuk altı kesisini tavsiye etmeyen doktorlar var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. çalkalanma sesi ya da protezde ufalma durumları ya da baska seyler olabiliyormus. tecrübelerinizi paylasırsanız seviinirim.

meme buyutme ameliyatını koltuk altından olanlara sorum olacak. bende ameliyat olmayı dusunuyorum ama koltuk altı kesisini tavsiye etmeyen doktorlar var. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. çalkalanma sesi ya da protezde ufalma durumları ya da baska seyler olabiliyormus. tecrübelerinizi paylasırsanız seviinirim.

arkadaşlar bende 1 yıl önce silikon protez ve liposuction ameliyatı oldum ikisi aynı anda

2 saat sürdü sonuçtan memnun kaldım dr fuat yüksel'e yaptırdım çok güven verici bir

doktor aklınıza takılan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorsunuz hastası için elinden geleni

yapıyor ameliyatın maliyeti konusundada yardımcı oluyor meme büyültme operasyonunu

areo'dan yani (meme başından ) kesi yapıyor en az iz orda oluyormuş koltuk altı ve

göğüs altından yapılan kesilerde daha çok iz kalıyormuş ve mentor marka pürüzlü jel

silikon kullanıyor pürüzlü olmasının sebebi kapsül oluşumunu en aza indirmek eğer yoğun

bir kapsül olursa ikinci bir ameliyatla kapsülü alıyor ve hiç bir ücret almadan yapıyor bu

ameliyatı ben 5 yıl araştırdıktan sonra fuat beyde karar kıldım ve çok memnun kaldım

ayrıca bir arkadaşımda burun ameliyatı oldu ve sonuç mükemmeldi herkese tavsiye

ediyorum hayallerinizi ertelemeyin

Doktor Tuğrul Maral’ın çalıştığı Tıp Merkezinin yöneticileri sonunda derin uykularından uyanmışlar ve plastik cerrahinizla yollarını ayırmışlar.Bakalım sırada kim var ama öğrendiğimıze göre başarısız ameliyatlarını kendisi yapacakmış memnun olmayan arkadaşlar Tuğrul Maral’ı arasın bulsunlar.

arkadaşlar merhaba
sitede okadar çok liposuction işlemi yaptıran varki fakat 6 7 yıl önce yaptıranlara pek rastlamadım ben 10 yıl önce yaptırmıştım fakat şu anda bacak arkalarımda dalgalanmalar oldu bu problemi lazer lipolizle çözücem umarım (dr Levent taşçı öyle dedi hihoyyyt ) şimdiye kadar birçok yöntem denedim hiçbir sonuç alamadım ayrıca sağ bacağımda ufak bi birikim oldu pazartesi gününe randevu aldım nişantaşındaki kliniğine gidicem bakalım nolucak merakla bekliyorum fiyatına gelince 4000 ile 5000tl arasındaymış ilgilenenlerin dikkatine yerimseniben

kızlar, inanması güç ama ağrım hiiiiiiiiiiiç olmadı, tek hissettiğm göğüslerde gerginlik ve basınç, sakşın yapılan sahada da oturup kalkarken acı, nasıl bi acı, kolunuzu bacağınızı bi yere çarparsınız,morarır. sonra bi yere değince, temas ettidiğninizde duyduğunuz acı, budur,başka bişey yok,atla deve değilmiş, şimdiye kadar yaptırmadığıma yanıyorum, korktuğuma kızıyorum,neymiş sanki!tümbu anlattıklarım tabii ki benim doktorum için geçerli mutlaka..acı çekmene izin vermiycem demişti,, gerçekten de vermedi,narkoz yok, dren yok, ağrı yok, tümgün hastaneden ayrılmadı,yanımızdaydı, çok ilgili ve çok bilgili,asla paragözdeğil,aileden zengin, aklına yatmazsa ameliyat etmiyo zaten, paranla yaptıramıyorsun,iki uzmanlığı var.hem estetik pl. hem de mikrocerrahi uzmanı, dr.tuğrul turan. google dan web sitesini çekmiş,, o durumda, o kadar seçici,, sorusu olan seve seve cevap veririm, çünkü ben bu müthiş dr.kadınlar kulübünden buldum, kurucularından da üyelerinden de Allah razı olsun, yüzleri hep gülsün İnşallah.opuyorumnanaktan
merabalar ben tuğrul turanın yöntemini çok merak ediyorum biraz daha detaylı anlatabilir misin acaba?? ve de üzerinden 1 sene geçtikten sonra göğüslerin ne durumdalar???

Bir çok arkadaşımız hiç ağrı olmadı diyor ancak arkadaşlarımız çoğu aylarca göğsümün üstüne yatamıyorum diyor kafam karıştı :/

hatunlar merhaba! ben yeni üyeyim, 26.10.2009 da hem liposakşın hem memebüyütme oldum.bugün 10. günüm. lokal+sedasyonla,op. toplam 2 saat sürmüş,eşim öyle söyledi,ben ameliyattan çıktıktan 10dk. sonra eşimgirdi, o da liposakşın oldu,karı-koca bu deneyimi beraber yaşamak çok özel oldu bizimiçin,şimdi... turkbayragi

sen nerede oldun ameliyatı?
elazığda mı? yoksa başka ilde mi?
lütfen bilgi veriri misin? aciiiiiiiiiiiiiil opuyorumnanaktan

lazer'ini nerde kime ve kaça yaptırdın? zemuszemus
bende özellikle g- bölgeye ve koltuk altına yaptırmak kurtulmak istiyorum geri kalanlar önemli değil ben yaptırırm :D :)

canım göğüs kaç cc oldu

kız bunların hepsi iyi cesaret ha ama bu lazerle tek sefer de tüylerden kurtulmanın sebebi yıllardr yaptırdğın sirdir eminim

hiçkimse tek seferde tüylerden kurtulamaz bu tıbben mümkün degil her seans arası min 3ay üzeri sürüyo kılların tekrar çıkması başında 2 uzman drun bulundugu 2 şube 45 çalışanla hizmet veren köklü bir marka olan merkeze gidiyorum 4 eylül 2008de başladıgım laser maceram tam olarak bitmediyse(k.altım enerken biten 3uygulama) 1seans ayy güleyim de boşa gitmesin reklam yazacam diye b.kunu çıkartmış sevgili paylaşımcımız

Son düzenleme:
ben 6. seansıma giricem ben bile tam anlamıyla bitti diemiorumm bi seansta özelikle daha önceden sir yapan bi insanda bitmesi imkanz . güçsüz oluo cnk tüyler herzaman lazerde sert kalın siyah tüyler daha avantajlıdır

selam kizlar istenmeyen tuyler benim kalbimde o karad buyuk yaraydi ki allahi hic mimseye vermesin diyecem yuzumde ustelik ve cok utanc verici nerdeyse 15 yil ben ugrastim bu tuylerl epilaciyonar denedim yillarca sonra vaz gectim her havta agda yaptim bi ara her iki gun almak mecburiyetinde kalistim braun eplator aleti ile oyle bir kyabustu ,kurban oldugum allahim beni este klikle tanistiana kadar . oraya ben burun ameliyati olmak icin gittim .ve tamaracgigim beni gorunce kiz gel azcik dedi benle ,beni odaya aldi ve yuzumde lazeri hemen 5 dk gezdiri ,ben aklimca hic bir sey olmayacak diye dusundum ,sonra ameliataimi oldum guzelce ,burnum iylesme suresinde baktim lazerle yanan tuyler kendileri dokuluyodu ,,su anda 3 seans yaptim vee sukurler olsun
ben bruin epilatoru bi daha elime almadim yuzume dokunuyorum ve aynaya bakmak cok guzel miss sukurler olsun allahim sana beni bu dertten kurtatrdigin icin

turkiyede olmasi benim icin tek zorluk ama devam edecem gitmeye yeter ki tam kurtulayim hepsinden cok uzdum kendimi onlarla gerci bir seansaq holandada da gittim ayni makina alexandra ile sonuctan cok memnun um ben sukrediyorum her aynaya baktigimda alahima

Tek seansda tuylerın kaybolması mumkun degıldır ancak ilk seansdan sonra uzun muddet cıkmıyor daha sonra tekrar cıkıyor ve minimum 3-4 seansda epeyce yok oluyor. arkadasımızın yazdıklarının ılk seans sonrası heyecandan ve bılmedıgınden kaynaklandıgını dusunuyorum..

Merhaba Arkadaslar, ben yaklasik bes ay önce yurtdisindan istanbula burun ve gögüs ameliyati icin gitdim, oldumda, burnumun simdiki hali hic hosuma gitmiyor, gögüslerime gelince sag ve sol cok farkli... oysa öyle güzel ümitlerle gitmisdimki arkadasimin önerisiyle kendiside burun ameliyati gecirdi ve onunki süper oldu!!! benimki neden böyle oldu anlam veremiyorum aynaya baktikca napicami bilmiyorum tekrar bi ameliyat mi, yoksa bekleyim mi hic bilmiyorum kafam cok karisik cok kötü bir burun diyil ama istedigim bir burunda diyil doktor bey bana güven ben yapcam dedi galiba güvenerek hata etim. ben fatih dagdelen beye ameliyat oldum aranizda ona bisey yaptiran varmi? Slmlar

Merhaba Arkadaslar, ben yaklasik bes ay önce yurtdisindan istanbula burun ve gögüs ameliyati icin gitdim, oldumda, burnumun simdiki hali hic hosuma gitmiyor, gögüslerime gelince sag ve sol cok farkli... oysa öyle güzel ümitlerle gitmisdimki arkadasimin önerisiyle kendiside burun ameliyati gecirdi ve onunki süper oldu!!! benimki neden böyle oldu anlam veremiyorum aynaya baktikca napicami bilmiyorum tekrar bi ameliyat mi, yoksa bekleyim mi hic bilmiyorum kafam cok karisik cok kötü bir burun diyil ama istedigim bir burunda diyil doktor bey bana güven ben yapcam dedi galiba güvenerek hata etim. ben fatih dagdelen beye ameliyat oldum aranizda ona bisey yaptiran varmi? Slmlar

naci çelik onerırım..alanında cok basarılı ve benım doktorumun hocasıdır kendısı..ben doktorumdan cok memnunum..2. ameluyat dusunuyosan ızmırde olabılırsen cenk tokat ama ıstanbulda olcaksanda naci çelik kesınlıkle..

Kızlar Lazeri bende düşünüyordum ama bu tarz şeyLerın yan etkıLerı 25 yıL sonra ortaya cıkıyormus dıye bısey duymustum.yanı sonucta hucrenın içine kadar etkı edıyor bu,agda oyLe degıL ama kopartıyosun ve hucrenın nefes aLmasını sagLıyor.Bide tabı şeyı dusunuyorum, Cok fuzuLi bişey oLmus oLsaydı Allah bunu bıze vermezdi, yanı herseyı yaratmasının bı nedenı var gıbıme geLıyor.. Tabıkı bu benım dusuncem dogru ya da yanLıs..

Back
X