kızlar, inanması güç ama ağrım hiiiiiiiiiiiç olmadı, tek hissettiğm göğüslerde gerginlik ve basınç, sakşın yapılan sahada da oturup kalkarken acı, nasıl bi acı, kolunuzu bacağınızı bi yere çarparsınız,morarır. sonra bi yere değince, temas ettidiğninizde duyduğunuz acı, budur,başka bişey yok,atla deve değilmiş, şimdiye kadar yaptırmadığıma yanıyorum, korktuğuma kızıyorum,neymiş sanki!tümbu anlattıklarım tabii ki benim doktorum için geçerli mutlaka..acı çekmene izin vermiycem demişti,, gerçekten de vermedi,narkoz yok, dren yok, ağrı yok, tümgün hastaneden ayrılmadı,yanımızdaydı, çok ilgili ve çok bilgili,asla paragözdeğil,aileden zengin, aklına yatmazsa ameliyat etmiyo zaten, paranla yaptıramıyorsun,iki uzmanlığı var.hem estetik pl. hem de mikrocerrahi uzmanı, dr.tuğrul turan. google dan web sitesini çekmiş,, o durumda, o kadar seçici,, sorusu olan seve seve cevap veririm, çünkü ben bu müthiş dr.kadınlar kulübünden buldum, kurucularından da üyelerinden de Allah razı olsun, yüzleri hep gülsün İnşallah.opuyorumnanaktan