• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs silikonu,Burun estetiği(Deviasyon ve Et),Lipoliz,zayıflama,Lazer epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi oz_ozlem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oz_ozlem

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar, uzun zamandır siteyi geziyorum.. Göğüslerini büyütmek isteyenler, zayıflamak isteyenler, çeşitli selülit kremleri kullananlar,burnundan memnunıyetsiz olanlar, kıllarından sorunları olanlar var.. tabii bendede bazı buna benzer sorunlar vardı.
Biraz göğüsten bahsetmek istiyorum, çeşitli haplar ve bantlar var okudugum, ve arastırdıgımm,cok arastırdım. ve sonunda dıstan alınan kımyasal bıseyın vucuda zarar vermeden sonuca ulasılamadıgını anladım. birçok doktora ve ailemde bulunan doktorlarada sordum.. hormonları tahrıp etme olasılıgı,vucut dengesının ve degerlerının bozulması beklenen bır sonucmus. sımdı olmasada ılerde sorun yaratabılırmıs.. ve bende bır cok arastırmanın sonunda goguslerıme protez taktırdım. ve okadarda ıyı yapmısımkı.. emınım bır cok bayan goguslerınden memnun degıl suanda..kıyafetlerınız guzel durmuyo,iç çamaşırsız gıymenız gereken bluzları gıyemıyosunuzz.. cok kotu bı durum dımı.. aynı seylerı bende yasadım.ben burdan taktırmak ısteyenlere yardımcı olmak ıcın yazıyorum.kızlar ya korkmayın sonucundan acayıp memnun kalıcaksınız.. :sm_cool:
Burnumda da devıasyon ve et vardı. doktora gıdınce rastgele cıktı bu olay. Meğersem ben nefes alamıyomusum. Aldıgımı sanıyomusum. butun geniz akıntım, sabahları iğrenç bir şekilde uyuz gibi uyanmam, suratımın şiş bi şekilde ve asabi kalkmamın tek sebebi rahat ve güzel nefes alamamammış. cunku oksijen gitmıyomus beynime! kalbimin ritmide bu yüzden bozuk atıyomus!.. ve hemen karar verdim amelıyat oldum doktoruma. 3 ay geçti üstünde, okadar rahat ve temiz uyku uyuyorum ve nefesim şuanda fişek gibi.. :dance:
Zayıflama konusuna gelince, okadar çok şey denedimki... karboksiterapi ve geri kalan bütün iğneli (lipolizi bunların dışında tutuyorum çünkü sonucu süper), iğnesiz zayflama masalları.. sporsuz ve bogazı tutmadan zor. günde 1,5 saat yürüyüşle yada bisiklet veya cardiovascüler bir harek yapılınca zaten ıster ıstemez kılo sorunu kalmıyo. herseyın basında bogazı tutmak aslında. hem ye hem spor yap kılo veremezsınız, aksine irileşirsiniz. çünkü ben hepsını yaptım. aklınıza gelen bütün kombinasyonları.. hem yedim,sporumu yaptım bı yandan masajlar, iğneler.. derken sadece bunların içinde en iyi sonucu lipolizden aldım.tabii sporumu hıç kesmedim ne olursa olsun.. şuanda okadar memnunumki.. belim bacaklarım inanılmaz inceldi. tavsiye edebilecegim tek zayıflama şekli. liposakşın olayıyla ilgili hiç iyi şeyler duymadım. yaptırmaya cesaret edememde ki cesaretim vardir bu konularda.. ayrıca dıger zayflama haplarını lutfen kullanmayın. arkadasım herbalife kullandı çok uzun sure kılo verdı çok ıyı bısekılde ama kalbi bozuldu. çarpıntılar yaptı ve cıdden cok garıp bı ınsan olmustu.yanı psıkolojısı degıstı.. bı dıyetısyen eslıgınde kılo verın.. kafanıza gore olmaz. benım mesela ozel dıyetım var sırf Arh+ kan grubu ıcın ozel olan dıyet. herkesın farklı cunku.. Bu arada ben sadece sızınle tecrubelerımı paylasıyorum kızlar.:hooray:
Tüy konusundada 5 6 yıldır sir ağda yaptırıyodum. sonra işte ameliyat oldugum yerde, kliniğinde lazar yapılıyodu. aslında hiç sıcak bakmıyodum bu olaya.iz bırakıyor falan filan diye. ama okadar memnun kaldımki.. bir seans yaptırdım g-bolgeye ve koltuk altıma kıl falan kalmadı.. hepsı gıttı. ve ız dıye bır seyde yok. yanı o yaptırdıgın yere ve kısıye baglı.. tavsıye edıyorum ama ıyı bır yere yaptırın kızlar..
Hepinizi seviyorumm.. bıldıklerımı paylasıyım ıstedım.. bu yasıma kadar cok ugrastım her bayan gıbı :) zayıflama guzellık kremler estetik saglık falan fılan..ve suanda dogru oldugunu bıldıgım ve ınandıgım ve doktorumunda onaylandıgı bır yoldayım.. merak ettıgınız seyler varsa aklınıza takılan sorun..
:sm_cool::hooray::icecream:

özlem bunların hepsi pahalıya oturmuştur:))) protez ile silikon aynımı acep? sen istanbul ben izmir ii doktor bulmak çok zor şanslıymışsın

ya canım bu saglık.bence aklına koyduysan silikon taktırmayı 2 gunlugune gelıcen ıstanbula taktırcan sonra gıtcen ertesı gun. ben şanslıyım tabi cok ıyı bı doktor buldum. protezle silikon aynı.

peki epilasyonu nerde yaptırdın onu öğrenebilirmiyim birde tek seansta demişsin bitmiş olması imkansız ne zaman yaptırdın yeni çıkacak olanlar olacaktır bence

şekerim neredeyse 1 ay oldu. şuanda okadar az çıktıki. birazdaha çıksın heralde 20 gün sonra olur tekrar 2. seansa gidicem. ama feci azaldı tüylerim. bütün ameliyatlarımı yaptırdığım klinikte yaptırıyorum lazeride.. Este klinik adı..

este klınık hepsı aynı olsa gerek. dr.yakup avşar dıye gır. zaten cıkar karsına. fıyat konusunda tabı farklılık oluyo amelıyat olan hastalar daha uygun oluyo dogal olarak. ama belkı pek bı fark yoktur. bı arayıp sor

eğer göğüsler çok sarkık ve deforme olmuş değilse,silikona hiç mi hiç sıcak bakmıyorum... Sonuçta %100 zararsız birşey olması mümkün değil...yabancı bir madde koyuyorlar vucuduna ister istemez zararı olacaktır öyle ya da böyle...ama işin bir de psikolojik boyutu var,psikolojik olarak göğüslerinin küçüklüğünğ yada sarkıklıgını çok kafaya takan bayanlar için tek çözüm tabiiki silikon...ve bir de burundu silikondu liposuctiondı gerdirme küçültme vesaire bu ameliyatlar uzar da gider,ve hiçbirimizin düşünmediği bir şey var aslında,her bıçak altına yatışımızda biyolojimiz kadar psikolojimiz de etkileniyor...bunlar yerine kendimi kabul edebileceğimiz son noktaya kadar kabul edip ,yogaydı,spordu,kitaptı müzikti bu tarz seylerle uğraşmamız bizi hem psikolojik açıdan rahatlatıp kendımıze güvenımızı yerine getirir hem de dayanılmaz acılar çekmemizi engeller...
Çünkü vucudumuzda şuanda 3 yerimizi begenmiyorsak,o üçünü yaptırdıktan sonra başka bir üç yer cıkacak bunun sonu yok... :(((
yaptıran arkadaslar begendilerse ne ala,ama cerrahi operasyonları çok mecbur kalmadıkça yaptırmamak gerektiğini savunanlardanım acizane...

Tabi saygı duydum düşüncene şekerim. Ama bence seninki teselli. Hiç bir zararı yok yapılanların.çünkü çok doktorla görüştüm,araştırdım..bi ıyıce arastır derım ben sağa.bizde canımızı sokakta bulmadık şekerimm. ;) ayrıca uzayıp gitsin ne olurki? insan kendini nasıl mutlu hıssedıyorsa öyle yapmalı.. ayrıca yaptırmadıgın ıcın bılmıyosun hıc acı cekmıyosun :) ama bence bı yaptır senınde psıkolojın yerıne gelır bıraz asabi gordum seni.. :)

oz ozlem,
şilikon ameliyatını anlatabilir misin.ben de sarkıklıktan şikayetciyim,emzirmekten dolayı.seninki de emzirmeden dolayı mı deforme oldu.silikon koydurduktan sonra eğer tekrar emzirirsek yeniden bozuluyormuş değil mi.
sen hangi çeşit ameliyatı oldun.koltuk altı diyorlar bir de meme başı altı..
doktor hangisini öneriyor.
ameliyat sonrası ne kadar dinlenmen gerek ti

ben sadece dekoltem olmadıgı ıcın yaptırdım. emzırmekle bı alakası yoktu. doktorla gorusmen cok daha ıyı olur. zaten bayıldıktan sonrasını bılemıyorum :)

bende lazer epilasyona gitmeyi dusunuyorum g.bølge ve kol alti icin, tek seansta bukadar azalmasi cok mutlu etti beni =) Insallah bendede ayni olur.

cohesive jel meme protezi hakkında bilgisi olan var mı?
içinde silikon olan protezlerin koltuk altından koyulamadığını okumuştum kafam karıştı biri beni aydınlatsın

merhabalar, bende gögüs ameliyati oldum ama kücültme ameliyati, cünkü yasim genc ve cocuk emzirmeme ragmen sarkmisti. büyük gögüsler icin sarkintida gögüs kücültmede iyi sonuc verbiliyor. kücültürken toparliyorlar. tam bes yil önce olmustum ama hala cok iyi görünüyorlar

özlem, korkunç bir göbeğim var.tam 9 aylık hamıle gıbıyım.ne yapsam gıtmedı.yaşadığım şehırde guzellik salanonunda lipoli(lipoterapi)radyo frekansla zayıflama,mezoterapi,karboksi terapi var.fiyatlar farklı farklı hangısınden yaptırayım karar veremıyorum.lipolizin buradakı fıyatı 550 sen kaça yaptırdın.sence hangısı etkılı sonuctur göbek ıçın.cevabın için teşekkürler özelimede yazabılırsın

ben de bölgesel yag aldırmak ıstıyorum ama barız alsınlar ve atsınlar yagı yanı :) öyle radyo frekansı falan az etkılı yada daha cok pahalı bence. busene yenı bir yntem cıkmıs lipoliz gibi adı.bölgesel zayıflama ıcın.kılom ıyı ama kucuklgumden berı genetık karım var coksıkı spor yaptıgımda bile gecmedı senelerce yapmak lazım bilgisi olan avrmı denemısolan biseyler?

lazare gelınce ben2 senedir yapotırıyorum cıdden cok farkediyor paketler var sınırsız sukadar para vs diye bence onları alın digerlerı cok daha pahalıya patlıyor.

benimde burnumdan problemim var rahat nefes alamıyorum agzımdan nefes alırım..sabahları hep düşünürdüm burnum neden şiser acaba die demek sebep buymus tesekkürler..ama henüz 20 yasındayım yani estetige daha var

kız bunların hepsi iyi cesaret ha ama bu lazerle tek sefer de tüylerden kurtulmanın sebebi yıllardr yaptırdğın sirdir eminim

Arkadaşlar kanımca meme ameliyatlarında ve meme küçültme ameliyatlarında diger cerrahi ameliyatlarda en iyi doktor Dr_Fatih Dagdelen dir. Fatih beyle görüşmüş olanlar için bu konuda bir tartışma olduğunu sanmıyorum :) meme ameliyatları diğer yerlerden daha uygun görüşmeleri ücretsiz? ve isteyen yada inanmayan öğrenmesi de anlaması da bedava? sizlere önerim önce bikaç doktor gezip sonra da Fatih beyle görüşmenizdir arkadaşlar. o zaman yazdıklarımız abartımıdır mıdır gerçekmidir anlarsınız. benim görüştüğüm diğerleri kendi aralarında daha iyi daha kötü olabilir ama diger doktorlardan çok bariz farklı; o nedenle istediğiniz kadar doktorlarla görüşün ama dr_Fatih beyle görüşmeden meme operasyona girmeyin yeni hastanesinde Burun ameliyatimi olduktan sonra gogus ameliyatimida ona yaptiracagimve bu ameliyatla fatih beye 3. kez ameliyat olacagim
Hastane : Dorahospital
Doktor:Dr_Fatih Dagdelen
Fiyat : gogus estetiginde yapılcak işlemden işleme değişir diye dusunuyorum .Bu sebeble tam bır fıyat veremiyecegim kusura bakmayin
Memnunıyet derecesi=Liposuction ameliyatindan Çok memnunum
meme protezinin yada silikonun fiyatı hakkında fikriniz varmı

fatih dagdelene karın germe olan varmı....lütfen karın germe olanlar tecrübelerını paylaşsın

Back
X