Bu tarz seyler yerine estetik tercih edin.Kızlar 3 gündür doktor saracoglunun göğüs büyütme kürünü uyguluyoruz göğüslerimde hafif şişkinlik var ama bu acaba östrojen fazlaligindan mi oldu eğer öyleyse kısır olma ihtimali oluyormus. Bunu okuyunca bir tedirgin oldum bilginiz var mı acaba inşallah değildir ya
Herkes silikon taktir demis sanki kupe takar gibi pes. Yabanci bir maddenin vucutta omur boyu kalmasi cok mu saglik ki
Neden büyütmeye çalışıyorsun? Ne ihtiyacın var ki büyük göğüslere? Sen nasılsan öyle güzelsin zaten. Herkes aynı fabrikadan çıkmış gibi geziyor ortalıkta. Uğraşma kendinle bence.
yani kimse durduk yere memelerin kucuk git silikon taktir demediHerkes silikon taktir demis sanki kupe takar gibi pes. Yabanci bir maddenin vucutta omur boyu kalmasi cok mu saglik ki
Vallahi herkesin ifadesi aynı. Kaslar kalemle çizilmiş gibi. Doğallıktan eser kalmadı. Tabi herkesin kendi tercihi. Herkes istediğini yaptırmakta özgür.valla aynen öyle bizim iş yerinde ki kadınlar da hep aynı hepsi kara kaş kara göz oldu çıktı şu kontör çıktı çıkalı kendimi aşiret filminde hissediyom
Vallahi herkesin ifadesi aynı. Kaslar kalemle çizilmiş gibi. Doğallıktan eser kalmadı. Tabi herkesin kendi tercihi. Herkes istediğini yaptırmakta özgür.
yani kür dedim ama aceleye gelmiş. Bildiğiniz kuru üzüm ceviz ve çikolata yedim silikondan daha zararsız geldi. Yani doğal yiyecekler sonuçta dedim ama bu kadar kısa sürede büyümesi korkuttuOnun yerine estetik tercih edin. Sonuç garanti olsun.
Ya kür demem yanlış olmuş şerbetci otunun yanında kuru üzüm ceviz ve çikolata yemin yazmış ben ot olmadığı için bir de doğal sonuçta diye sadece üzüm ceviz çikolata yedim ve 3 4 günde büyümesi beni korkuttu.başka türlü nasıl büyüyecek zaten? memelerde östrojen,progesteron vs bilumum hormon reseptörleri vardır. bu hormonlar sayesinde mesela gebelikte emzirmede vs de büyür memeler. menopoz sonrası küçülür. bahsettiğimiz bu hormonlar da negatif feed back yöntemi ile fsh ve lh gibi hormonları baskılar. ama etkisi kalıcı olur mu, onu bilemiyorum.
Ama kürün dediğim şey şerbetci otu ben bunu yapmadım sadece yanında kuru üzüm ceviz ve çikolata yeyin demişti onları yedim doğal diye hemen etki etmesi korkuttu. Benimki 75 dolgulu bile doldurmutordu şimdi doldurdu nerdeyseTakmayın bu kadar. Bende büyüteçle buluyorum benimkileri :)
Kilo almış Olanilir misin ?Ta
yani kür dedim ama aceleye gelmiş. Bildiğiniz kuru üzüm ceviz ve çikolata yedim silikondan daha zararsız geldi. Yani doğal yiyecekler sonuçta dedim ama bu kadar kısa sürede büyümesi korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?