Bebek Beslenmesi göğüs pompası seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
kızlar yakında işe başlayacağım ve pompa almak zorundayım.medellanınkini düşünüyorum ama minisini.fiyatı aha uygun..kullanan var mı?bir de süt saklamak için poşet mi kkap mı öneriyorsunuz?

cnm bende o marka var.mini elektrikli.bebeğim 3 aylık ben hiç kullanmadım ihtiyacım olmadı yani.sıfır duruyor ama güzel bir şeye benziyor.tavsiye ederim yani öyle çıkartıp baktım kutudan kullanşlı.kullanan çok arkadaşım var.memnunlar.

kızlar yakında işe başlayacağım ve pompa almak zorundayım.medellanınkini düşünüyorum ama minisini.fiyatı aha uygun..kullanan var mı?bir de süt saklamak için poşet mi kkap mı öneriyorsunuz?
medela' nın mini elektrikli pompasını kullanıyorum. çok iyi çekiyor ve acıtmıyor; ama benimki bozuldu hemen. chicco' nun elektrikli pompasını aldım bugün. çok pahalı olsa da medela kadar iyi değil. kesinlikle süt saklama poşeti derim ben; çünkü kaplar çok pahalı. süt saklama poşetinde spectra kullanıyorum.

Bende medelanın minisini aldım.Çok memnunum.Hiç acıtmıyor .10 dk işlem tamam.Ben saklama poşeti almıştım ama geri verdim.Ne iş yapıyorsun kaç saat uzak kalıyosun bebişten bilmiyorum.Ben öğretmenim hergün 2-5 arası çalışıyorum.ışe gitmeden sütü pompanın kendi biberonuna sağıyorum giderkende emzirip gidiyorum ben gelesiye yetiyor ona.Bende nukun 0-6 ay cam biberonu vardı onuda denedim o da tam denk geliyor pompaya.Bazen onada sağıyorum dolaba bırakıyorum.Bence o biberonlardan 2 tane al.Poşete koy ordan geri biberona derken uzun iş.Biberona sağ bakacak olan kişi ordan ılıtıp içirir.Biberonun cam olduğu için temizliğide kolay.Ben önce bi güzel yıkıyorum sonra 5 dk kaynar suda bekletiyorum sonra sütü sağıyorum.Günlük taze süt daha ii bence.Hem bi yere okumuştum.bebeğin ihtiyacına göre sütün değeri her ay değişiyormuş.Sağıpta bekletmenin bi anlamı yok.Tabi bunlar benim naçizane düşüncelerim.yardımcı olabildim mi bilmem?

canım ba kişiden kişiye değişiyor bende vardı medelanın ve hiç memnun kalmadım kendim sıkıyordum süt geliyordu ama pompa çekmiyordu.ben aventinkini aldım evet daha pahalı ama baya memnun kaldım.bence araştır biraz diğerlerininde özelliklerine bak

özleme katılıyorum ben de madela ve iki biberonla yürütüyorum poşet aldım ama kullanmadım. evden çıkmadan sağıyorum bir de okulda sağıyorum ikisi ertesi güne yetiyor.

ben de öğretmenim 8 de evden çıkıyorum saat 4 te geliyorum.emzirip çıksam yetmesi imkansız...poşeti sipariş ettim artık onlar bitsin biberona sağarım napıyım.sağolun kızlar.

bence sıfırını almak gereksiz birkaç forum ya da gittigidiyor a bak 2. elleri çok daha uygun fiyata satılıyor 50 civarı. ben öyle aldım benden sonra 3 4 kişi daha kullandı hala da sapasağlam

bende dün netten medela aldım daha gelmedi nasıl bilmiyorum
ama bende süt saklama poşeti ve kabı arasında kararsız kaldım

ya dediğim gibi poşetler çok zahmetli ve pahalı medelanın ucuna nukun 0-6 cam biberonu tam denk geliyor 2 tane biberon alsanız birde kendi biberonu var etti 3.poşetler 30-40 ytl civarı ve tek kullanımlık.biberonları yıka yıka kullan ayrıca bir biberon 15 ytl.Tabi bu benim düşüncem:))

hımm bu saklama konusundaki fikirleriniz çok pratik ve ekonomik. bende medela elektrikli ve pilli mini internetten sipariş verdim anladığım kadarı ile herkez memnun.ben de memnunkalacağımı umuyorum.teşekkürler fikirleriniz için.

arkadaşlar doğumdan beri ilk defa bugün dışarı çıkacağım için sütü sağmayı denedim fakat beceremedim sanırım,sormak istediğim dışarı çıkarken önce sütümü mü sağmalıyım yoksa kızımı emzirdikten sonra mı bunu yapmalıyım ,bugün önce sütümü sağdım geldiği kadar artık o sırada kızım uyandı biraz bekledikten sonra onu emzirddim fakat çok fazla sütüm gelmedi kızım doymadı sanırım başladı ağlamaya,ne yapmam gerekiyor bana bi akıl verin tecrübeli anneler..:uhm:

Göğüste süt bitmez, ben sağarken bittikten sonra da devam ediyorum 5 dk sonra yeniden geliyor. Emzirdikçe süt gelir merak etmeyin aynı musluk gibi. Ama sağınca emmesine göre daha az geliyor. Bu yüzden emzirdikten sonra çok az gelir.

Sağma işini de emzirme aralarında yapın. Hemen öncesinde ya da sonrasında değil

medelanın önerdiğiniz süt pompası mini elektrikli olan mı?? joker mağazalarında 119a düşmüş fiyatı, iyi mi sizce??
birde daha profesyonelleri var, yoksa onları mı tavsiye ediyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…