- Konu Sahibi 06_gelincik_05
-
Merhaba. Benimde göğüslerimde fazla bi büyüme olmamıştı ama maşallah sütüm vardı 20 ayına kadar emzirdim oğlumu. Dahada emerdi ama yemek yemediği için ben bıraktırdım. O zamanlar çalıştığım için sütümü sağıp bırakıyordum. Ben chicco marka manuel pompa aldım. ilk başlarda dediğin gibi 10-20 cc sağıyordum hemde 1 saat uğraştıktan sonra. ama daha sonraları öğrendim. ve 5-10 dk 80 cc sağmaya başladım. O biraz sana kalmış çünkü herkes farklı teknikler bulabilir kendine göre. bana kimse şöyle böyle yap demedi sağa sağa öğrendim. ama moralini bozma az sütün çıktı diye. ben başlarda ağlıyordum süt gelmiyor diye. istersen özel mesajla anlatabilirim nasıl sağdığımı. bence elektriklilere o kadar para vermenin manası yok.
Merhaba. Benimde göğüslerimde fazla bi büyüme olmamıştı ama maşallah sütüm vardı 20 ayına kadar emzirdim oğlumu. Dahada emerdi ama yemek yemediği için ben bıraktırdım. O zamanlar çalıştığım için sütümü sağıp bırakıyordum. Ben chicco marka manuel pompa aldım. ilk başlarda dediğin gibi 10-20 cc sağıyordum hemde 1 saat uğraştıktan sonra. ama daha sonraları öğrendim. ve 5-10 dk 80 cc sağmaya başladım. O biraz sana kalmış çünkü herkes farklı teknikler bulabilir kendine göre. bana kimse şöyle böyle yap demedi sağa sağa öğrendim. ama moralini bozma az sütün çıktı diye. ben başlarda ağlıyordum süt gelmiyor diye. istersen özel mesajla anlatabilirim nasıl sağdığımı. bence elektriklilere o kadar para vermenin manası yok.
merhaba arkadaşlar
32 haftalık hamileyim.ikinci gebeliğim bu.ilk bebeğimi çok istediğim ve özendiğim halde sütümün azlığından dolayı ancak 7 ay emzirebildim o da çoğunluğu mama takviyeli.ama o zaman çok üzmüş yıpratmıştım kendimi sütüm olmuyo diye.bu sefer daha pozitif olucam dedim ama yine pek sütüm olmaz gibi geliyoçünkü ilkindede şimdikindede benim göğüslerimde hiç büyüme olmuyo hamileyken.ben ona bağlıyorum.bu sefer aklıma göğüs pompaları geldi.nette düzenli sağımlarda artırıcı etkisi olduğunu okumuştum.alıp kullansam belki faydası olur diye düşünüyorum.
şimdi ilk sorum şu : yorumlarda şöyle okudum : elle çalışan pompalar sadece sütü çok olan annelerde işe yarıyormuş.annenin sütü azsa pek bi getirisi olmuyormuş 20 cc bile geçilemiyormuş bazen.artırma amaçlıysa illaki elektrikli pompa olmalıymış.katılıyormusunuz ilk sorum bu.
ikinci sorum elle çalışanlar göğüsü acıtıyor mu?ben ilk bebeğimde görümcemin pek kaliteli oolmayan bambino marka pompası vardı onu denemiştim.ve canımı yakmıştı.hemde çıka çıka 10 cc anca çıkarabilmiştim.
elektrikliler en ucuzu 150 liradan başlıyor gerçi mama parasını düşününce hele hele anne sütünün kıymetini hiç önemli değil ama insan işe yarayıp yaramayacağını bilmeyince tereddütte kaliyor.
son sorumelle çalışan pompalardan hangi markayı elektriklilerden hangi markayı önerirsiniz.her halükarda birinden birini alıcam çünkü.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
kullandığım için rahatlıkla öneririm, medela tek pompalı elektrikli pilli... 160 tl ye aldım. gerçi az kullandım çünkü zaten 3 ay emzirdim, bunun 2 ayında evdeydim. pompayı sıfır almayı düşünmüyorsanız ben satmayı düşünüyorum. ilgilenirseniz görüşebiliriz
canım ben 21haftalık hamileyim pompayı kaça satıyorsun..
hayırlı olsun bebeğin canım. sanırım 80-90 arası fiyata satılıyor ikinci eller. ikinci çocuğu düşünmediğim için saklamamın gereği yok diye düşünüyorum, bu yüzden 75e vereceğim istersen.
Bende sağıyorum az çıkıyor banada özelden nasıl sağdığını anlatırmısın 10 gün sonra işe başlıcam çok önemli benim içinMerhaba. Benimde göğüslerimde fazla bi büyüme olmamıştı ama maşallah sütüm vardı 20 ayına kadar emzirdim oğlumu. Dahada emerdi ama yemek yemediği için ben bıraktırdım. O zamanlar çalıştığım için sütümü sağıp bırakıyordum. Ben chicco marka manuel pompa aldım. ilk başlarda dediğin gibi 10-20 cc sağıyordum hemde 1 saat uğraştıktan sonra. ama daha sonraları öğrendim. ve 5-10 dk 80 cc sağmaya başladım. O biraz sana kalmış çünkü herkes farklı teknikler bulabilir kendine göre. bana kimse şöyle böyle yap demedi sağa sağa öğrendim. ama moralini bozma az sütün çıktı diye. ben başlarda ağlıyordum süt gelmiyor diye. istersen özel mesajla anlatabilirim nasıl sağdığımı. bence elektriklilere o kadar para vermenin manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?