Göğüs pompası kullanan anneler fikrinize ihtiyacım var..

Merhaba ben 2011 nisan annesiyim yaz tatili doğum izni rapor vs derken oğlum 4 ayını bitirdi çalışmaya başladığım için oğlumu anne sütünden mahrum etmek istemedim bir aydır elimle sağıyordum ve çok azdı sütüm bugün philips avent elektronik pompa aldım bebeğimi emzirdim uyuttum ve sağmaya başladım 120cc süt çıktı inanamadım maşallah diyin :)))
Ben çok tereddütte kalmıştım o kadar para verip de kullanamazsam diye ama çok memnunum indirimdeydi 175tlye aldımm kesinlikle öneriyorum bol sütlü günler:49::49:

Weenin elde olanını kızıma kullanmıştım şimdi oğluma da kullanıyorum çok memnunum elektirikli falan sütün gelmesiyle hiç ilgisi yok.ben öğretmenim.4 saat falan bebegimden ayri kalıyorum. 2. Bebeğim anne sütü vermek benim için inanılmaz önemli.ilk 6 ay sadece anne sütü verdim,çok araştırdım..süt sağarken biberonu doldurmak tamamen psikolojik.bebegimi kameraya çektim telefonumla 20 dakikalık teneffuste sagiyorum.bebisimi izledikce sut geliyor.gozlerimi kapatip Bebeğimi hayal ediyorum.daha teneffusten 7-8 dakika artiyor bile.ne kadar sagdigimi yazmak istemiyorum nazar değer. Boşu boşuna elektirikli ye para vermeyin.el pompalari hem daha sağlam.kizima kullandigim pompayi tekrrar kullaniyorum.kac kere yikandi kaynadi.bebisimde her ay duzenli almasi gereken kiloyu alıyor. Senin sütün yetiyordur diyorlar.hayir oyle degil ben sütümun yetmesi için gereken her şeyi yapıyor um diye dusunuyorum.allah bu süreçte hepimize yardımcı olsun arkadaşlar. Bebeklerin anne sütü almak hakki.

Back