benim başıma gelen umaraım hiçbiriniz başına gelmez izmirli arkadaşlarım bilir emrecim doğduğu günden 4 aylık olana kadar hiiiç meme almadı hep süt sağdım gece gündüz demeden 2 saat aralıklarala... sonra çok şükür 4 aylıkken birden emmeye başladı... o yüzden sağım makinem 1 numaralı ekipmanım oldu iyiki almaışım.. benim aventin elektriklisiydi, modelini unauttum ama özel çantası filan da var. yine aventin saklama kağlarıyla dolapta ve buzlukta sakladım. ısıtırkende sıcakj su içinde ısıtıyorsu direkt ısı yasak. 6 ay buzlukta 24 saat normal dolapta saklanıyor. osa koşullarında ise max. 6 saat her meme en az 15 dak. sağılacak...sağımla ilgili sorusu olan ....:):bbo:
konu çok güzel olmuş.bende göğüs pompası ile ilgili başka birşey soracağım...bir arkadaşım medela marka elektrikli pompasını bana verdi kullanmam için.fakat başkasının kullandığı pompayı kullanmak ne kadar sağlıklı bilemedim.yani benim pek içime sinmedi.bu şekilde 2.el kullanan yada konu hakkında bilgisi olan varmı?
konu çok güzel olmuş.bende göğüs pompası ile ilgili başka birşey soracağım...bir arkadaşım medela marka elektrikli pompasını bana verdi kullanmam için.fakat başkasının kullandığı pompayı kullanmak ne kadar sağlıklı bilemedim.yani benim pek içime sinmedi.bu şekilde 2.el kullanan yada konu hakkında bilgisi olan varmı?
Kızlar kesinlikle medela mini elektrikli almalısınız. Ben de 2009 Ekim annesiyim. Çok araştırıp aldım ve doğru tercih yaptım. Mmnun kalacaksınız. Kesinlikle manuel düşünmeyin, çok yorulursunuz.
medela kesinlikle almayın derim ben. kızım ilk 3 ay ememedi ondan sonrada iş hayatı derken tam 18 ay sütümü sağdım maşallahh diyim sütümde bitmedi.
medela, avent daha neler neler 5-6 pompa değiştirdim en güzeli AMEDA elektrikli süt pompası çift başlıklı. zaten en pahalıda odur ben 2 sene önce 380 küsür para vermiştim ama değdi onu almasaymışım mamaya gitcekti o paralar.
aventte 100 cc çıkıyorsa, medelada 60 cc çıktı ama ameda pompada bu oran 150 cc ye çıktı ne var ne yok memede sağıyordu.
çok teşekkür ederim kızlar.. tecrübeleriniz yol gösterici oldu.. inş. sütümüz olurda güzel güzel besleriz tatlı yavrularımızı.. 31.haftama giriyorum kocaman olan göğüslerim indi hamilelik öncesi haline girdi hem görüntü hem büyüklük olarak.. şimdiye kadar da hiç süt gelmedi.. arasıra canım sıkılmıyor değil yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?